Με σημερινή της ανακοίνωση η Θύρα 9 ενημερώνει τον Πράσινο Λαό πως επιστρέφει στα γήπεδα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι απέναντι στην Αγία Νάπα το ερχόμενο Σάββατο.

Δείτε την ανακοίνωση:

“ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ

Μετά από 2 παιχνίδια αποχής της οργανωμένης μας κερκίδας, λόγω του παράλογου και εκδικητικού μέτρου που επέβαλε η αστυνομία στα εκτός έδρα παιχνίδια μας, ήρθε η ώρα να επιστέψουμε στα τσιμέντα καθώς πετύχαμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή το αυτονόητο.
 
Το μέτρο έχει ανατραπεί και πλέον θα αρχίσει η σταδιακή άρση του, αρχής γενομένης από το επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με την αγία νάπα. Αυτό οφείλετε τόσο στην απόφαση μας για αποχή όπου αναγκάσαμε τους αρμόδιους να αναθεωρήσουν το μέτρο αφού ακόμη και οι αντίπαλοι μας αντέδρασαν, όσο και στις προσπάθειες του Σωματείου μας στις διάφορες συναντήσεις με τα αρμόδια σώματα.
 
Για τον λόγο αυτό η ΘΥΡΑ 9 επιστέφει στα γήπεδα σε ένα σημείο καμπής για την ομάδα μας αφού η νίκη είναι μονόδρομος.
 
Καλούμε όλα τα στελέχη μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους για τον αγώνα. Σήμειο προσυγκέντρωσης για όλο τον ανυπότακτο Πράσινο Λαό ο κυκλικός κόμβος ριζοελίας η ώρα 12:30. Από εκεί το πράσινο ποτάμι ξεκινά μαζικά με αδιαπραγματευτο στόχο την νίκη.
 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΑΣ”
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.