Συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.kerkida.net παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Σωτήρης Φοινίρης.

Δείτε τι δήλωσε:

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

“Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν αλλά μέχρι τώρα η πορεία της ομάδας κρίνεται πετυχημένη, σίγουρα αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί σε κάποια παιχνίδια ίσως να είχαμε λίγους βαθμούς περισσότερους, αλλά το φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι θα είναι από τα πιο δύσκολα και όλα σχεδόν τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες”.

Για το αν είμαστε πιο έτοιμοι φέτος για την άνοδο

“Σίγουρα η περσινή πορεία μπορεί να μας γίνει μάθημα και να μας κάνει πιο σοφούς. Αλλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική, εμείς είμαστε διαφορετική ομάδα, παίζουμε με διαφορετικούς αντιπάλους. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε”.

Για τον θεσμό του Κυπέλλου και την πρόκριση στη Β’ φάση

“Στο Κύπελλο αγωνιζόμαστε χωρίς άγχος και όπου μας βγάλει. Σίγουρα δεν έχουμε θέσει σαν στόχο την κατάκτηση να κατακτήσουμε το Κύπελλο αλλά δεν πάμε ποτέ σε κανένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε στόχο τη νίκη”.

Για το ενδεχόμενο να κληρωθούμε απέναντι στην Ομόνοια ΛΤΔ στο Κύπελλο

“Μπορεί για τον ουδέτερο κόσμο να φαίνεται ενδιαφέρον ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά για εμάς τους ποδοσφαιριστές, το συμβούλιο και τον κόσμο μας θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ομάδα πρώτης κατηγορίας όπως τα άλλα. Ούτως η άλλως ο κόσμος μας δεν θα δώσει το παρών του στις κερκίδες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς είναι οι μόνοι οπαδοί που παρέμειναν πιστοί στις απόψεις τους για την κάρτα οπαδού”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.