Το βράδυ μας βρήκε με ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας. Μια ανακοίνωση που λέει κάποια δεδομένα και κάποιες αλήθειες. Τονίζουμε το κάποια, γιατί για όλα τα κακά και τα λάθη που έκαναν, δεν φτάνουν ούτε 10 ανακοίνωσεις.

Η ανακοίνωση της Θύρας 9:

“Εσκεμμένα κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 χαιρόμαστε με τις αγωνιστικές αποτυχίες της Λίμιτεδ. Θα το ξεκαθαρίσουμε για τελευταία φορά, γραμμένες τις έχουμε και τις αγωνιστικές επιτυχίες και αποτυχίες της ΛΤΔ.

Μέσα από την καρδιά μας 1000 φορές να πηγαίνει καλά γιατί σήμερα κάποιοι θυμηθήκαν να αντιδράσουν για το ξεπούλημα λόγω της αγωνιστικής κατρακύλας την ώρα που δεν είπαν τίποτα για όσα συνέβαιναν τόσο καιρό.

Δεν αντέδρασαν όταν πωλήθηκε με τις νόθες διαδικασίες, δεν φώναξαν όταν πήγε η εταιρεία και εναρμονίστηκε με την κάρτα οπαδού, δεν αντέδρασαν όταν έβαλαν στον Κούμα την φανέλα με το τριφύλλι, δεν ασχολήθηκαν που χθες συνελήφθησαν 8 ΟΜΟΝΟΙΑτες επειδή κάποιοι έπεισαν τον κόσμο να εκδώσει την κάρτα, δεν μίλησαν όταν το χρέος που έμεινε στο Σωματείο ήταν σχεδόν διπλάσιο και δεν αντέδρασαν όταν το Πούλλος γέμισε αλλόθρησκους. Αυτά και πολλά άλλα που άλλαξαν για πάντα τον χαρακτήρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα έκαναν γαργάρα στον βωμό ενός τροπαίου και μιας καλής πορείας.

Οπόταν καλύτερα να τους την δώσουν την καλή πορεία για να σωπάσουν γιατί εμείς δεν θέλουμε τέτοιους να ταυτίζονται μαζί μας.

Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποιους θέλουμε μαζί μας. Θέλουμε αυτούς που ακόμη και αν ήταν αρνητικοί με την απόφαση μας, σήμερα είναι μαζί μας, γιατί κατάλαβαν με όσα αναφέραμε πιο πάνω ότι η επένδυση Παπασταύρου δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ. Θέλουμε όσους κατάλαβαν ότι το ξεπούλημα έγινε για να σώσουν τους εαυτούς τους κάποιοι και όχι για να σωθεί η ομάδα. Θέλουμε όσους έχουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν ΙΔΕΑ και όχι σαν το ποσκόλιο τους το Σαββατοκύριακο. Οι αποτυχίες και οι επιτυχίες πάνε και έρχονται εκείνο που μένει είναι η Ιστορία και οι Αρχές και κάποιοι φρόντισαν να τις πουλήσουν. Αυτά μας νοιάζουν εμάς, αυτά θέλουμε να νοιάζουν και τον κόσμο μας.

Μιας και μπήκαμε στο κόπο, να απαντήσουμε και σε κάποιους άλλους, σε αυτούς που δήθεν μας λένε ότι τώρα στα δύσκολα δεν είμαστε παρών. Ακούστε κύριοι, εμείς στα δύσκολα της ομάδας είμασταν αυτοί που έμειναν οι τελευταίοι πιστοί στις εκδρομές και στο τραγούδι. Όταν πήραμε την απόφαση να ιδρυθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ την πήραμε με την λογική ότι η επένδυση του Παπασταύρου θα πήγαινε καλά ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φωνάζαμε τότε ότι πρέπει ΝΑΙ να είναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ αλλά να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι ένα φτηνό εταιρικό αντίγραφο. Οπόταν αγνή αγάπη δήθεν στα δύσκολα απ’ όσους διάλεξαν τον εύκολο δρόμο του ξεπουλήματος δεν μπορούμε να την ανεχτούμε. Αν αγαπούσαν αγνά αυτή την ομάδα θα έρχονταν να διώξουμε τους διορισμένους και να δούμε πως θα σώσουμε την ομάδα μας και όχι να την παραδώσουν σε ένα ξένο για να τους φέρεις ένα τσίγγενο.

Αυτά από εμάς, συνεχίζουμε τον δρόμο μας με όσους πιστεύουμε τα ίδια πράγματα.

Υ.Γ – Το ερχόμενο Σάββατο ο μεγαλύτερος Χριστουγεννιάτικος Χορός. Θα τα πούμε στο Παβίλιον η ώρα 20:00.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.