ΘΥΡΑ 9: “Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, το κτίριο όπου στεγάζεται ο κεντρικός μας σύνδεσμος, πρόκειται να κατεδαφιστεί λόγο του ότι το κτίσμα κρίθηκε ακατάλληλο.

Σήμερα με αύτη μας την ανακοίνωση θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η ακριβής ημερομηνία κατεδάφισης είναι η 1η Ιουνίου.

Λιγότερο από ένα μήνα λοιπόν μας απομένει στον τόπο όπου εκατοντάδες ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ έμαθαν να αποκαλούν σπίτι. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έρθει αυτή η μέρα και δεν το κρύβουμε ότι ακόμη και τώρα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Μας είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστούμε τον τόπο όπου μεγαλώσαμε και έγινε κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Ο κάθε ένας από εμάς κουβαλά και έχει χαράξει στην καρδία του μαγικές και ανεπανάληπτες στιγμές, που τον έχουν σημαδέψει για πάντα και που έχουν καθορίσει τον χαρακτήρα του. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τα ατελείωτα pre-game πριν από κάθε ντέρμπυ; Τις συγκεντρώσεις εκατοντάδων δεκάδων στελεχών μας για αναχώρηση πριν από κάθε παιχνίδι; Τα πάρτι με διαλεκτά αδέλφια μέχρι το πρωί; Τα δεκάδες αδέλφια μας να κοιμούνται στον σύνδεσμο γιατί δεν γούσταραν να παν σπίτι; Τις αμέτρητες ώρες των μαθητών μας για να ετοιμάσουν τα coreo; Τις δεκάδες πορείες που πραγματοποιήσαμε και το είχαμε σαν σημείο προσυγκέντρωσης; Τα μπάχαλα με την αστυνομία σε όσες φορές νόμιζε ότι μπορεί να μας επιβάλει το τι θα κάνουμε;

Για όλα αυτά που ζήσαμε, αυτά τα 19 ολόκληρα χρόνια που ο κεντρικός στεγαζόταν στην Αρχέρμου 10, έχουμε χρέος, πρώτα σε εμάς, να τιμήσουμε τον κεντρικό μας όπως του αξίζει. Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι από τις 20 Μαΐου μέχρι και τις 31 του μηνός, με αποκορύφωση τις 29 Μαΐου όπου είναι και η ημερομηνία ίδρυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, θα έχουμε πάρτι μέχρι το πρωί.

Καλούμε όλα τα αδέλφια μας, από όλες τις επαρχίες, κάθε ηλικίας, όσους αφοσιώθηκαν στην ΘΥΡΑ 9 όλα αυτά τα χρόνια, να βρίσκονται στον κεντρικό μας σύνδεσμο αυτές τις δέκα μέρες, για να τιμήσουμε το σπίτι μας και να το αποχαιρετήσουμε όπως εμείς ξέρουμε.

Παράλληλα θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε το επόμενο μας σπίτι να είναι αντάξιο με αυτό της Αρχέρμου. Γιατί τους συνδέσμους δεν τους κάνουν μεγάλους ούτε οι διευθύνσεις, ούτε η περιοχή. Τους συνδέσμους τους κάνουν μεγάλους τα στελέχη τους, και από αυτά έχουμε δεκάδες.

Υ.Γ – Έχουμε προχωρήσει στην δημιουργία της πιο κάτω συλλεκτικής φανέλας που αποτυπώνεται σχεδόν όλη η ζωή μας στην ΑΡΧΕΡΜΟΥ 10. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για να κτίσουμε το νέο μας σπίτι. Μπορείτε να την προμηθευτείτε από τον κεντρικό μας σύνδεσμο ή με παραγγελία μέσω του Gate 9 Shop.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.