Οι προετοιμασίες για τον παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη ΜΕΑΠ έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Θύρα 9 μέσω ανακοίνωσης της στο Facebook κάνει κάλεσμα στον Πράσινο Λαό για το pre-game του Σαββάτου αλλά και για τον κυριακάτικο αγώνα.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Το πράσινο τρένο συνεχίζει την πορεία του, και αυτή την βδομάδα κάνει στάση στην αθηένου. Η ανυπότακτη Πράσινη στρατιά είναι πανέτοιμη να είναι ξανά στην πρώτη την γραμμή.

Από εκεί που μείναμε την περασμένη βδομάδα συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά. Την Παρασκευή στις 19:00 Παγκύπρια συνεδρία μαθητικού στον κεντρικό μας. Ακολούθως το Σάββατο από νωρίς το απόγευμα μαζευόμαστε στον κεντρικό για τα γνωστά. “Ζέσταμα” και το καθιερωμένο pre-game πάρτι.

Την Κυριακή οι χτύποι της καρδιάς ανεβαίνουν και η αδρεναλίνη αγγίζει ξανά τα “φυσιολογικά” για εμας πράσινα επίπεδα. Από νωρίς κατακλύζουμε τον κεντρικό για να πάμε να στήσουμε άλλη μια παράσταση στο γήπεδο του οθελλου στην αθηένου. Ενενήτα λεπτά ασταμάτητο τραγούδι, παρασύρουμε τους λεβέντες μας στον ρυθμό μας για την κατάκτηση άλλων τριών βαθμών.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.