Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Άντρος Κουλουμπρής, πήρε θέση για το περιστατικό με τον προπονητη της Αλκής Ορόκλινης, Δάνο Δαμιανού.

Διαβάστε τι δήλωσε:

Για το θέμα που έγινε με τον προπονητή της Αλκής, Δάνο Δαμιανού; «Σίγουρα είναι από τα γεγονότα που παρουσιάζουν τον προπονητή σε αδικαιολόγητη ενέργεια και γενικότερα του τεχνικού επιτελείου της Αλκής. Αυτό που έχει σημασία και ο ρόλος του προπονητή μέσα στο γήπεδο είναι να καθοδηγεί την ομάδα με τις σωστές οδηγίες και τη σωστή συμπεριφορά. Σαν σύνδεσμος αυτή η πράξη δεν μας βρίσκει σύμφωνους και την καταδικάζουμε και αυτή, όπως και οποιαδήποτε συμπεριφορά. Ο προπονητής πρέπει να δείχνει ήθος, είναι παιδαγωγός και αυτός είναι ο πρώτος του ρόλος. Καταδικάζουμε αυτή την συμπεριφορά. Σαν σύνδεσμος του έχουμε επιστήσει την προσοχή, αλλά και με οποιοδήποτε προπονητή, γιατί τέτοια συμπεριφορά δεν πρέπει να γίνεται. Μίλησα μαζί του και μου είπε είχε προκλήσεις προς το πρόσωπο του και απομονώθηκε αυτή η στιγμή και προβλήθηκε. Όμως η συμπεριφορά καταδικάζεται. Είναι νέος προπονητής, βρέθηκε σε μία στιγμή αδυναμίας. Όμως σε τέτοιες πράξεις, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αναλογιζόμαστε πριν κάνουμε τέτοια ενέργεια».

Αν θα υπάρχουν επιπτώσεις για την πράξη του; «Δεν θα πάρουμε την κεφαλή «επί πίνακι». Θα ακούσουμε και τις δύο πλευρές και ανάλογα με τις τοποθετήσεις είναι ανάλογες και οι αποφάσεις. Σαν σύνδεσμος θέλουμε να προστατέψουμε το κάθε μας μέλος αλλά και τη θέση του προπονητή».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.