Στο πλευρό των απεργών οδηγών delivery της Wolt βρέθηκε η Θύρα 9.

Οι οργανωμένοι μας, σε μια κίνηση αλληλεγγύης, σήκωσε πανό και εξέφρασε τη στήριξη της στους απεργούς εργαζομένους. 

Δείτε την ανακοίνωση της Θύρας 9:

“Αντιπροσωπεία της ΘΥΡΑ 9 έδωσε το παρών της πριν λίγο στο χώρο της απεργίας των οδηγών Delivery της Wolt. 

Ενημερωθήκαμε από τους απεργούς για την εξέλιξη του απεργιακού αγώνα τους και εκφράσαμε την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματα τους. 

Οι απεργοί είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία μετανάστες εργάτες που δουλεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες με μισθούς πείνας, γι’ αυτό έχουν ξεσηκωθεί διεκδικώντας τα αυτονόητα. Η εργοδοσία στήνοντας απεργοσπαστικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, επιχειρεί τις τελευταίες μέρες να τρομοκρατήσει τους απεργούς απειλώντας με συλλήψεις από την αστυνομία, ενώ διάφορα φασιστοειδή τσιράκια των αφεντικών, προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο των τραμπούκων για να σπάσουν το ηθικό των εργατών και να διαλύσουν την απεργία.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση, πως οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού και καταστολής απέναντι στους απεργούς, είτε προέρχεται από το κράτος και το κεφάλαιο, είτε από τους φασίστες που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, θα μας βρουν μπροστά τους.

Καλούμε όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους και τον λαό να σταθεί στο πλευρό των απεργών, σήμερα είναι αυτοί, αύριο στην θέση τους θα είμαστε εμείς. 

Η ενότητα και αποφασιστικότητα της εργατικής τάξης, ο κοινός αγώνας κύπριων και μεταναστών εργατών, είναι ο μόνος δρόμος για να κερδίσουμε ότι μας ανήκει και να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ – ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑ ΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.