Κάλεσμα για τον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας έκανε η Θύρα 9, μέσω της επίσημης της σελίδας στο Facebook.

Δείτε τι έγραψαν οι οργανωμένοι μας:

“Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Βρισκόμαστε μόλις δύο στροφές πριν το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και την Πέμπτη έχουμε μπροστά μας τον πιο σημαντικό και κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο.

Διάφορες ατυχείς συγκυρίες έχουν φέρει στα τελευταία ματς απώλειες βαθμών σε παιχνίδια που έπρεπε να τα κερδίσουμε, με τα όσα είδαμε στο γήπεδο. Όμως είμαστε ακόμα ξεκάθαρα εντός στόχων, φτάνει να κερδίσουμε τους δύο εναπομείναντες αγώνες.

Αντιλαμβανόμαστε το δύσκολο της μέρας και ιδιαίτερα της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, λόγω όμως της κρισιμότητας του, καλούμε τον κόσμο μας να κάνει ότι είναι δυνατόν για να βρίσκεται στο γήπεδο. Γιατί αυτό το ματς θα το πάρει με την δύναμη του ο ανίκητος ΛΑΟΣ μας.

Καλούμε τους παίκτες μας να δώσουν άπαντες όλες τους τις δυνάμεις, να αποδείξουν την αξία τους και να τιμήσουν την φανέλα που φορούν ώστε να φύγουν νικητές. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την νίκη. Απαιτούμε να ματώσετε την φανέλα και να επιβληθείτε στον αντίπαλο. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στον Πράσινο Λαό.

Η ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΣ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.