Καυστική απάντηση από την Θύρα 9 προς τους απέναντι:

Σηκώνουμε το γάντι αν και πήραμε απόφαση να μην ξανασχοληθούμε μαζί σας. Βέβαια είχατε και το θράσος να γράψετε ότι θέλουμε σημασία την ώρα που βγάλατε απάντηση, σας γράψαμε στα παλιά μας παπούτσια και αφού δεν σας απαντήσαμε βγάλατε και 3η ανακοίνωση (2η ως απάντηση της δικής μας) μήπως και ασχοληθούμε μαζί σας. Αφού τόσο πολύ το θέλετε θα έχετε την απάντηση που σας πρέπει.

Εντάξει το καταλάβαμε σας τράβηξαν το αυτί, σας είπαν τι είναι αυτές οι ανακοινώσεις και τρέξατε να βγάλετε και 3η για να δικαιολογηθείτε. Μην καρφώνεστε όμως, προσπαθήστε να δείχνετε ότι δεν σας τις γράφουν, είναι λογικό αν δεις τις 2 πρώτες να ζητήσετε βοήθεια αλλά βρείτε ένα τρόπο να μην καρφώνεστε.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

Μετά από 7 χρόνια πολέμου στη Συρία, μετά που μια ολόκληρη χώρα λίγα χιλιόμετρα δίπλα μας έχει διαλυθεί, θυμήθηκαν τα παιδάκια με τα πορτοκαλιά ότι σε αυτή τη χώρα εκτός από Τζιχαντιστές που θέλουν να έρθουν σαν πρόσφυγες στη Κύπρο, υπάρχουν και ανθρώποι. Το θυμήθηκαν βέβαια τώρα, γιατί τώρα βολεύει, γιατί τώρα σκοτώνουν οι Τούρκοι. Δεν είχαν πρόβλημα όταν τα τελευταία 7 χρόνια σκότωναν οι Αμερικάνοι, οι Ρώσοι, οι Γάλλοι και οι Τζιχαντιστές. Μάλιστα πέρσι όταν οι Τούρκοι εισέβαλαν και κατέλαβαν το Αφρίν, δολοφονώντας και εκτοπίζοντας χιλιάδες ανθρώπους, δεν πήραν χαμπάρι φαίνεται οι τουρκοφάγοι πορτοκαλί. Εμείς φυσικά και τότε είχαμε σηκώσει πανό αλληλεγγύης και συμμετείχαμε σε κινητοποιήσεις. Επίσης δεν βρήκαν να γράψουν μισή γραμμή αλληλεγγύης όταν οι Κούρδοι αντιστέκονταν ηρωικά στο Ισλαμικό κράτος εδώ και τόσα χρόνια αλλά τώρα φόρεσαν την μάσκα του ανθρωπιστή, του αλληλέγγυου και τόλμησαν να στείλουν και αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους αντάρτες του YPG και του SDF.

Στη συνέχεια βγάζουμε την ειρωνική ανακοίνωση για να σας εκθέσουμε για την υποκρισία σας και έχετε το θράσος του τελευταίου αμόρφωτου να μας απαντήσετε ότι εσείς στηρίζετε τους Κούρδους που αγωνίζονται για εθνικό κράτος. Γράφετε για κράτος έθνος την ίδια ώρα που οι αντάρτες του YPG και του SDF αγωνίζονται για την εφαρμογή στη Βόρεια Συρία ενός Δημοκρατικού Συνομοσπονδισμού Σοσιαλιστικού τύπου με ΟΛΕΣ τις εθνότητες της περιοχής και ήδη αυτά τα χρόνια συμμετείχαν στο εγχείρημα της «Ροζάβα» Άραβες, Τουρκμένοι, Τούρκοι, Σύριοι και Κούρδοι. Την ίδια ώρα που χάνουν την ζωή τους ανθρώποι όλων των εθνών (που συμμετέχουν στις διεθνείς ταξιαρχίες του YPG) έχετε το θράσος εσείς να μιλάτε για εθνικισμό και πραγματικά θέλουμε να βγάλουμε τα μάτια μας να τα πετάξουμε.

Είδαμε την απάντηση σας γελάσαμε με την αμορφωσιά σας και δεν απαντήσαμε στις γελοιότητες σας. Αφου καταλάβατε ότι γίνατε ρεζίλι επανέρχεστε με νέα ανακοίνωση την λεγόμενη «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» βάζετε μέσα Θεόφιλο Γεωργιάδη, 55-59, Μαδούρο, Παπασταύρου, πραξικόπημα, Χούντα και μπράβο σας γιατί μόλις κερδίσατε την απάντηση μας.

Αφού θέλετε να μιλήσουμε για όλα δεν υπάρχει πρόβλημα. Να μιλήσουμε όμως με στοιχεία όχι με συνθήματα, γι’ αυτό κάτσετε να κάνουμε ακόμα ένα μεγάλο μάθημα Ιστορίας και να δούμε ποιοι είμαστε και ποιοι είσαστε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ

📍 Τολμάτε εσείς να μιλάτε για θυσίες ηρώων και για τον Θεόφιλο Γεωργιάδη όταν εσείς και τα πρεζόνια που έχετε μείνει τρέχετε τα μνημόσυνα και τις πορείες καταδίκης της εισβολής για να τις παίξετε με άλλους οπαδούς. Φτάσατε στο σημείο να τις παίζετε μπροστά στους Τούρκους στρατιώτες στα οδοφράγματα, τέτοιο σεβασμό έχετε στους ήρωες. Δεν φτάνουν όλα αυτά θέλετε να γράφετε και ανακοινώσεις την ώρα που οι γνώσεις σας δεν ξεπερνουν τις γνώσεις ενός νεογέννητου βρέφους. Γράφετε στην τελευταία σας ανακοίνωση ότι δεν γίνεται καμια αναφορά για τον Θεόφιλο Γεωργιάδη από αριστερές οργανώσεις όταν την πιο σημαντική πράξη εκδίκησης για την δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη την έκανε η Επαναστατική Οργάνωση 17Ν όταν εκτέλεσε τον Ομέρ Σιπαχίογλου, σημαντικό στέλεχος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
Στην προκήρυξη της τότε η 17Ν κατέγραφε τα παρακάτω: «Εμείς στις 4 Ιουλίου 1994 εκτελέσαμε έξω από το σπίτι του, στον παραλιακό δρόμο στο Παλαιό Φάληρο, τον Ομέρ Σιπαχίογλου, σημαντικό στέλεχος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Ο Σιπαχίογλου είχε οργανώσει τη δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη και ήταν συνυπεύθυνος για τα διαρκή εγκλήματα κατά των Κυπρίων και των Κούρδων. Στέλνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους αντάρτες του ΕΑΜ Κουρδιστάν και τονίζουμε ότι η ενέργεια μας δεν κατευθύνεται ενάντια στον αδελφό Τούρκικο λαό αλλά ενάντια στη φασιστική πρακτική του τούρκικου πολιτικο-στρατιωτικού συμπλέγματος».

📍 Τολμάτε εσείς να μιλάτε για συνεργάτες των Άγγλων όταν ο αρχηγός σας ο Γρίβας υπήρξε συνεργάτης και των Ναζί και των Άγγλων στην Ελλάδα και όλως τυχαίως βρέθηκε δήθεν στην Κύπρο για να οργανώσει αντιαποικιακό αγώνα. Μάλιστα στην μάχη των Δεκεμβριανών στην Αθήνα ο Γρίβας σώθηκε από τον Αγγλικό στρατό ενώ βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις να ηττηθούν οι δυνάμεις του πατριωτικού ΕΑΜ-ΕΛΑΣ από τον Αγγλικό και Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό. Μιλάτε εσείς για αντιαποικιακό αγώνα που οι πρόγονοί σας στις απεργίες του 1948 έπαιζαν τον ρόλο των απεργοσπαστών σε συνεργασία με τους Εγγλέζους. Μιλάτε εσείς για συνεργάτες των Άγγλων όταν οι παππούδες σας έδιναν ο ένας τον άλλο, όπως δίνετε εσείς σήμερα στους μπάτσους τα «αδέλφια» σας κάθε φορά. Όπως όταν εκτελούσατε αγωνιστές της ΕΟΚΑ μεταξύ σας δήθεν για προδοσία γιατί έπρεπε να βγουν από την μέση.
Μιλάτε για προδότες όταν μέχρι και ο σύνδεσμος αγωνιστών της ΕΟΚΑ τον Ιούνιο του 2012 έκδωσε το παρακάτω: «Να ληφθεί υπόψιν ότι εκτελέσθηκαν περίπου 90 άνθρωποι ως προδότες εκ των οποίων οι οκτώ ήσαν ασήμαντα μέλη της αριστεράς, δηλαδή ένα ποσοστό 9%, οι υπόλοιποι δεν ήσαν αριστεροί. Ανήκαν σε άλλες ιδεολογίες». Μέχρι και τον τομεάρχη της ΕΟΚΑ Λευκωσίας Γιαννάκη Στεφανίδη εκτέλεσαν οι συναγωνιστές του για προδοσία για να βγει από τη μέση ενώ για χρόνια ο πατέρας του έψαχνε το πτώμα. Μιλάτε για αντιιμπεριαλιστικό αγώνα στη Κύπρο όταν με τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου μόνο οι εκπροσώποι της Αριστεράς δεν συμφώνησαν στο Λονδίνο καταγγέλοντας τις ως Ιμπεριαλιστικές ενω οι πρόγονοί σας μαζί με την «μητέρα πατρίδα» που τις δέχτηκαν στο τέλος αιματοκύλησαν τον τόπο τα επόμενα χρόνια παίζοντας πάλι των ρόλων των ιμπεριαλιστών.

📍 Δεν τελειώσαμε θα συνεχίσουμε το μάθημα αφού θέλετε να μιλήσουμε για όλα. Ελάτε να μιλήσουμε με στοιχεία και για την Χούντα. Η βλακεία από το τότε Δ.Σ. του ΑΣΟΛ να δεκτεί στο οίκημα τον Ασλανίδη και καλά ως εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβέρνησης δεν μπορεί να σβήσει την ιστορική αλήθεια για το ποιοι ήταν κατατρεγμένοι και ποιοι ευνοούμενοι από την Χούντα. Είναι δυνατό να μιλάτε εσείς που σε φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς την 1η Απριλίου 1968, οι παίκτες του αποέλ υποδέχθηκαν τους παίκτες του Oλυμπιακού στο ΓΣΠ ξεδιπλώνοντας ένα πανό που έγραφε «Ζήτω η 21η Απριλίου 1967» τόσο πολύ θέλατε να δείξετε την στήριξη σας στη Χούντα.
Είναι δυνατό να μιλάτε εσείς που παίρνατε παιχνίδια με εντολή της Χούντας βάση της μαρτυρίας του προέδρου της ΑΕΚ Αθηνών Λούκα Μπάρλου που δήλωσε ότι: «Με παίρνει στο τηλέφωνο ο Πρίντζης (Γ.Γ. Αθλητισμού της Χούντας) και μου λέει να δώσω το παιχνίδι στον ΑΠΟΕΛ για να μείνει στην Α’ Εθνική και να μην ανέβει η Ομόνοια που είναι η ομάδα των κομμουνιστών στην Κύπρο». Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αθηκών και έχετε ακόμα μούτρα να μιλάτε.
Είναι δυνατό να μιλάτε για εμάς που στην παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Α’ Εθνική επί Χούντας σφαγιαζόταν σε κάθε παιχνίδι κάτι που ανάγκασε τον διαιτητή Ζλατάνο, 44 χρόνια μετά από το Παναθηναϊκος – Ομόνοια του 1972, ΩΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ σε φιλικό το 2016.

📍 Έχετε τα μούτρα ρε ανιστόρητοι να μιλήσετε για το ποιοι αντιστάθηκαν στο πράξικόπημα όταν ο Σωτήρης Αδάμου Κωνσταντίνου, αδελφός του τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χριστάκη Αδάμου Κωνσταντίνου δολοφονήθηκε από τους πραξικοπηματίες όταν αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πραξικόπημα. Όταν οι πραξικοπηματίες έραψαν με τα αυτόματα όπλα το οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφήνοντας παντού τρύπες, όταν τα αδέλφια Χαράλαμπος και Αναστάσης Χριστοφή δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους πραξικοπηματίες θάβοντας τους σε ένα πρόχειρο τάφο και κατάφεραν τελικά να αναγνωριστούν από το ρολόι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που φορούσε ο ένας. Εσείς ρε προδότες απόγονοι του προδοτικού σας Δ.Σ. που έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους πραξικοπηματίες για την «εθνοσωτήρια επέμβαση» – έτσι χαρακτήρισε το πραξικόπημα που άνοιξε την πόρτα στον Αττίλα να εισβάλει στη χώρα όπως είχαν συμφωνήσει με την Χούντα και τους Αμερικάνους. Εσείς που δώσατε την μισή μας πατρίδα μιλάτε ακόμα;

📍 Μέχρι τον Μαδούρο μας πήγατε για να δικαιολογήσετε τις βλακείες σας αλλά κανένα πρόβλημα να σας απαντήσουμε και σε αυτό. Ακούστε παιδάκια, το να αντιτίθεσαι στις προσπάθειες ιμπεριαλιστικής παρέμβασης σε μια χώρα, δεν έχει να κάνει με το αν συμφωνείς με το καθεστώς που υπάρχει. Όπως το 2013 σηκώσαμε πανό «Κάτω τα χέρια από την Συρία» δεν ήταν επειδή συμφωνούσαμε με το καθεστώς Ασάντ αλλά γιατί ηταν εξόφθαλμη η παρέμβαση ξένων χωρών. Το ίδιο ισχύει και σήμερα στη Βενεζουέλα με τις αμερικανοκίνητες απόπειρες πραξικοπήματος και οικονομικού σταγγαλισμού της χώρας. Οπόταν δεν επιλέγουμε πότε και πού να φανούμε αλληλέγγυοι όπως εσείς. Ο ιμπεριαλισμός είναι ιμπεριαλισμός είτε είναι Αμερικανικός είτε είναι Τουρκικός και το να τον καταγγείλεις είναι χρέος μας οποιοδήποτε και αν ειναι το καθεστώς που υπάρχει σε κάποια χώρα.

📍 Για το τέλος αφήσαμε τα δικά μας αυτά που θα καταλάβουν μόνο οι οπαδοί. Εσείς οι προσκυνημένοι τολμήσατε να μας πείτε ότι συνετριβήσαμε από το κόμμα και κάναμε την ΟΜΟΝΟΙΑ 1948. Ακούστε υπάλληλοι, τον πόλεμο με το κόμμα εμείς τον ανοίξαμε όχι σήμερα αλλά από το 2010. Εμείς δεν είμασταν κομματόσκυλλα για να σωπάσουμε, δεν κωλώσαμε να τα βάλουμε με όλους και με όλα για όσα πιστεύαμε και αν στο τέλος χάσαμε μια μάχη πάλι δεν δεχθήκαμε την ήττα και τραβήξαμε τον δρόμο μας και γίναμε πιο δυνατοί έστω και αν όλοι πόνταραν ότι θα κλείσουμε. Μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες από το 2010 μεγαλώσαμε, δυναμώσαμε και αυτονομηθήκαμε πλήρως την ίδια ώρα που εσείς παραμείνατε υπάλληλοι του εκάστοτε προέδρου της εταιρείας και σεκιουριτάδες των συναγερμικών. Εσείς τρέχετε να φωνάξετε να φύγει κάποιος πρόεδρος μόνο όταν το επόμενο σας αφεντικό είναι έτοιμο όπως έγινε με τον Ερωτοκρίτου την ίδια ώρα που εμείς μένουμε σταθεροί σε θέσεις και αρχές. Ωραίες εποχές τότε το 2011 που μέσα από ανακοινώσεις σας χαρακτηρίζατε τον Πετρίδη αποτυχημένο επιχειρηματία που θέλει να φάει λεφτά απο το αποέλ. Ακόμα πιο ωραίες εποχές ήταν που σας έδινε λεφτά ο Ερωτοκρίτου και μετά βγήκε και το είπε στα Μ.Μ.Ε. επειδή τον βρίζατε για να φέρετε τον Πετρίδη. Επίσης ωραίες εποχές ήταν τότε που φωνάζατε «Πετρίδη Ζιβανάρη σας πήραμε χαμπάρι», ήταν πριν να γίνετε τα τσιράκια του, ήταν πριν να ξεκινήσουν τα δωρεάν ταξιδάκια στο εξωτερικό, ήταν πριν να γίνετε όλοι υπάλληλοι και πουλημένοι αυτών που κατάκλεψαν την ομάδα σας. Μπράβο όμως για το θάρρος σας, εμείς αν είχαμε την πουλημένη ιστορία σας δεν θα τολμούσαμε να γράψουμε κάτι μήπως και μας απαντήσουν. Μας προσφέρει πολύ γέλιο να ξέρετε, όταν διαβάζουμε παλιές σας ανακοινωσεις, τέτοιες κωλοτούμπες ούτε σε αγωνίσματα των Ολυμπιακων Αγώνων δεν βλέπεις.

Αυτά από εμάς μην μας απαντήσετε δεν θέλουμε να ασχολούμαστε μαζί σας, ούτε τώρα έπρεπε να ασχοληθούμε αλλά τόσο εξόφθαλμη ήταν η υποκρισία σας στη πρώτη ανακοίνωση που δεν μπορούσαμε να μην γράψουμε κάτι. Αφήστε μας στην αφάνειά μας όπως γράψατε να μην ασχολείται κανένας μαζί μας.

Υ.Γ 1 – Δεν διεκδικούμε το μονοπώλειο της αλληλεγγύης δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας μακάρι και άλλοι να έδειχναν την αλληλεγγύη τους τόσα χρόνια στο Συριακό και Κουρδικό Λαό. Δεν μπορούμε να μην τοποθετηθούμε όμως όταν αυτοί που όταν έρχονταν οι πρόσφυγες από την Συρία ούρλιαζαν να βυθίσουμε τις βάρκες σήμερα λόγω της εισβολής της Τουρκίας ξαφνικά την είδαν αλληλέγγυοι.

Υ.Γ 2 – Τόλμησαν να μας πουν εμας που γίναμε ΟΜΟΝΟΙΑτες στα πέτρινα χρόνια ότι θα επιστρέψουμε όταν πάρει Κυπελλάκι ο Παπασταύρου. Είναι λογικό όταν δεν έχεις ιδανικά να θεωρείς ότι ολα περιστρέφονται γύρω από τις επιτυχίες. Ακόμη πιο λογικό όταν στα δύσκολα της ομάδας σας εξαφανίζεστε για να εμφανιστείτε στα show των Ευρωπαϊκών. Θα τα πούμε.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.