Πρωινό κάλεσμα από την Θύρα 9 προς τον κάθε Ομονοιάτη:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9,περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η ώρα έχει φτάσει!
Το Σάββατο στο μακάρειο στάδιο το παρελθόν αναβιώνει. Η Τριφυλλάρα μας βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν έχει απέναντι της ιστορικό χρέος για τον πρώτο τίτλο και υποχρέωση στον τεράστιο ΛΑΟ.

Το Σάββατο δεν το ζητούμε αλλά το απαιτούμε να δούμε παίχτες που να γυαλίζει το μάτι τους, παίχτες ορκισμένους να ματώσουν την φανέλα και να κάνουν τα πάντα να έρθει ο τίτλος στον Πράσινο Λαό.

Εμείς με την σειρά μας υποσχόμαστε για ακόμα μια φορά κατάθεση ψυχής στα τσιμέντα που μεγαλώσαμε αλλά και εκπλήξεις. Ήδη ετοιμαζόμαστε εντατικά για την μεγαλύτερη φετινή οπαδική παράσταση μέχρι την επόμενη.

Για αυτό κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να εισέλθει στο στάδιο έγκαιρα και να πάρει την θέση του. Οπως και να ακολουθήσει τις οδηγίες των οργανωτών αλλά και της γραμματείας μας που τρέχει εδώ και μέρες για όλα όσα θα δείτε στον αγώνα.

Οπως παλιά λοιπόν, σε ένα γήπεδο γνώριμο που ξυπνά αναμνήσεις και θυμίζει όλα αυτά που μας έκαναν να λατρέψουμε την ομάδα του ΛΑΟΥ. Στο στάδιο που μεγαλώσαμε και ζήσαμε τις πιο ένδοξες χαρές Της.

Σάββατο από νωρίς ΟΛΟΙ ΜΑΚΑΡΙΟ. Μικροί και μεγάλοι, παλιοί και νέοι για την αγάπη της ζωής μας.

ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ
ΟΛΟΙ ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ – Αύριο Παρασκευή στον κεντρικό μας σύνδεσμο πολύ σημαντική ανοιχτή συγκέντρωση ΘΥΡΑΣ 9. Σας περιμένουμε όλους.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.