Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό το δωσίλογο Δ.Σ του Α.Σ.Ο.Λ. που έφερε το ξεπούλημα, έχει κάνει προσφυγή για την επωνυμία του Σωματείου μας η οποία και έγινε δεκτή ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ από το Υπουργείο Εσωτερικών. Υπενθυμίζουμε πως είχαν καταθέσει ένσταση από τον καιρό που τρέχαμε να ιδρυθεί του Σωματείου μας, αλλά ο Έφορος Σωματείων την είχε απορρίψει. Αυτή την φορά ο μηχανισμός που κινεί τα νήματα για λογαριασμό του Δ.Σ. έχει κάνει καλά την δουλεία του. Ο μηχανισμός λοιπόν αυτός θεωρεί ότι το ‘‘ΟΜΟΝΟΙΑ 1948’’ είναι δικό τους τσιφλίκι και πως είναι παράνομο να το χρησιμοποιούμε εμείς ή ο οποιοσδήποτε δεν είναι αρεστός σε αυτούς.

Φαίνεται πως το κόμμα και οι αυλικοί του έχουν τρομοκρατηθεί με τις επιτυχίες του Σωματείου μας. Φαίνεται πως έχουν καταλάβει ότι το Σωματείο μας το ακολουθούν και το υποστηρίζουν μέρα με την μέρα όλο και πιο πολλοί γιατί βλέπουν να αντανακλά τις αξίες και τα ιδανικά που έχουν μάθει να πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί ότι το Σωματείου μας δουλεύει με επαγγελματικό τρόπο χωρίς να χάνει ούτε στιγμή το λαϊκο του χαρακτήρα, ότι ακριβώς πρότειναν οι αλήτες δηλαδή στην κρίσιμη εκλογική συνέλευση του Μάη το 2018. Έχουν καταλάβει ότι ήρθαμε για να μείνουμε και πως όσο είμαστε αληθινοί και όλα κυλάνε με διαφάνεια, το δίκαιο θα το έχουμε με το μέρος μας και το έρεισμα που θα κερδίζουμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μεγαλώνει.

Λοιπόν τσογλάνια, εάν υπάρχει κάποιος που είναι παράνομος, αυτοί είστε εσείς. Στην προσπάθεια σας για να έρθει ο εκλεκτός σας που θα έσωζε το τομάρι σας, καταπατήσατε καταστατικά, διαδικασίες και αστικούς νόμους, αδιαφορώντας για την ιστορία και τα ιδανικά που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ και το 1948. Ήρθατε με το πιστόλι στον κρόταφο και χωρίς καν να συζητηθεί από τα μέλη του Σωματείου σε γενική συνέλευση το πως προχωράμε, είπατε ή εταιρεία ή κλείνουμε. Δεν είχατε κάνει ούτε και ένα πλάνο το πως θα βγει η χρονιά εάν δεν παίρναμε τα ζεστά λεφτά του αγαπητού σας. Τέλος στις 29 Μαΐου του 2018, ημερομηνία κατά την οποία θα πήγαινε στην καταστατική γενική συνέλευση η έγκριση την πρότασης του Παπασταύρου αποφασίσατε αυθαίρετα ότι το ποσοστό για να περάσει η πρόταση θα ήταν 50% και όχι 75% καταπατώντας το καταστατικό του Σωματείου για ακόμα μια φορά αδιαφορώντας ακόμα και για τον αστικό νόμο περί Σωματείων.

Όσα εμπόδια και να μας βάλετε εμείς δεν θα σταματήσουμε πότε μας να λέμε την αλήθεια για το μεγάλο ξεπούλημα. Σας το λέμε για ακόμα μια φόρα μπας και το χωνέψετε. Εμείς είμαστε που δεν σκύψαμε το κεφάλι και δεν υπογράψαμε το χαρτί, εσείς είστε αυτοί που σαν προσκυνημένοι το υπογράψατε. Εμείς είμαστε αυτοί που δεν ξεπουλήσαμε τα ιδανικά μας και τις αξίες που έχουμε μάθει, εσείς είστε που πουληθήκατε σε έναν ξένο επενδυτή. Εμείς είμαστε που με το ΛΑΟ οδηγητή πορευόμαστε όπως αρμόζει η ιστορία μας, εσείς είστε που με φάρο τα λεφτά του τοκογλύφου ελπίζετε σε πρόσκαιρες επιτυχίες.

Υ.Γ 1 – Τον μηχανισμό σας τον ξέρουμε πολύ καλά, ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι θα δεχτούμε πόλεμο σε όλα τα πεδία από εσάς, αλλά επίσης ξέρουμε πως έχουμε όλο το δίκαιο με το μέρος μας και αυτό μας δίνει θάρρος να συνεχίσουμε σε πείσμα του καιρού να παλεύουμε για έναν άλλο κόσμο για ένα άλλο ποδόσφαιρο.

Υ.Γ 2 – Κλέψατε το σήμα μας και το δώσατε στον Παπασταύρου, πήρατε το περήφανο μας όνομα και του βάλατε το ΛΤΔ δίπλα, τρέχετε τώρα με πολιτικές πιέσεις να μας πάρετε το όνομα ξανά. Ότι και να κάνετε όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ που πρεσβεύει τις αρχές του 1948, η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού είναι αυτή που έκτισαν με τα χέρια τους το 2018 οι Ανυπότακτοι ΟΜΟΝΟΙΑτες και όσο πόλεμο και να δεχτεί περήφανα θα συνεχίσει τον δρόμο της.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.