Αλλαγές θα έχουμε για το επόμενο παιχνίδι μας με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών. Ανακοίνωση από την ομάδα μας:

Μετά από αίτημα της αστυνομίας, της ΚΟΠ και της ΣΤΟΚ το παιχνίδι της ομάδας μας για την 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος μεταφέρετε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η ώρα 19:30 στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Ακόμη μία φορά αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε γήπεδο για σκοπούς ασφαλείας κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν τελικά πρέπει να απολογηθούμε που την ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 ακολουθεί κόσμος στο γήπεδο.

Σαν Δ.Σ του Α.Λ.Σ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 από την πρώτη στιγμή απορρίψαμε προτάσεις για να παιχτεί το παιχνίδι νωρίς την Παρασκευή μιας και αυτό θα δυσκόλευε τους οπαδούς της ομάδας μας.

Για αυτό και αμέσως ψάξαμε για γήπεδο που να μπορει να διεξαχθεί νυχτερινό παιχνίδι αφού Σάββατο και Κυριακή δεν υπήρχαν γήπεδα να μας φιλοξενήσουν.

Καλούμε τον Ανυπότακτο Πράσινο Λαό να δώσει μαζικά το παρών του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας και να μην επηρεαστεί από την αλλαγή μέρας και γηπέδου.

Θεωρούμε την Παρασκευή βράδυ ως μια πολύ καλή μέρα και ώρα για να βρεθούν όλοι δίπλα στην ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα είναι πανέτοιμη για να πάρει το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Η ομάδα του Εθνικού Λατσιών υποβιβάστηκε φέτος από την 3η Κατηγορία και σίγουρα είναι από τους συνδιεκδικητές για την Άνοδο και το Πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ την ερχόμενη Παρασκευή παίζει μπάλα…

 

Υ.Γ – Από την περασμέη εβδομάδα σας είχαμε υποσχεθεί μία έκπληξη. Αύριο η ανακοίνωση.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.