Στο Sportime μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, Ανδρέας Σάββα. Ο αφανής ήρωας της ομάδας που τρέχει για όλα σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, μίλησε για την προσπάθεια για κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ και άνοδο στη Γ’ Κατηγορία, όπως επίσης και για τους στόχους για το παρών και το μέλλον. 

https://sportime.sigmalive.com/podosfairo/kypros/epilekti/61050_o-a-savva-sto-sportime-to-dna-aytis-tis-omadas?fbclid=IwAR1v8ml0fD7hVY_OlDQFL0RC1bmgsA-qsRbu1OwV4Ula6T7RRhAJpwsbCNc

 

Πόσο σημαντική θεωρείτε τη θέση του team manager σε μια ομάδα;

“Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική θέση με πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες και ότι είναι απαραίτητη για την οποιοδήποτε ομάδα στον κόσμο”

 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 κάνει και φέτος μια εξαιρετική πορεία… ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι;

“Οι κύριοι λόγοι είναι πολλοί. Είναι μια αλυσίδα που ξεκινά από την συγκλονιστική στήριξη του κόσμου, συνεχίζει με την ηρωική προσπάθεια του ΔΣ το οποίο προσφέρει τα πάντα στην ομάδα για να μπορεί να δουλέψει σε επαγγελματικές βάσεις για τα δεδομένα, στην συνέχεια έχουμε την εξαιρετική δουλειά του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου και τελειώνει με την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας που καταθέτουν ψυχή σε κάθε παιχνίδι και πραγματικά ματώνουν την φανέλα που φοράνε. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε όλους τότε έχουμε τα αποτελέσματα που βλέπουμε”
 

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για το μέλλον;

“Οι άμεσοι στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ’ κατηγορια. Όσο αφορά το κύπελλο σίγουρα είναι ένας στόχος ο οποίος μας ενδιαφέρει και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, παρόλο τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας που υπάρχει αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλότερης κατηγορίας. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές μας ότι μπορούν να τα πάνε εξίσου περίφημα και εκεί. Οι μελλοντικοί στόχοι μας ταυτίζονται με το DNA της ομάδας που είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου, κατηγορίας και βαθμού δυσκολίας”  

 

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας..

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που στηρίζει έμπρακτα και μαζικά την ομάδα και να τον καλέσω να συνεχίσει να το πράττει. Είναι ο 12ος μας παίκτης”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.