Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ανδρέας Αρτεμίου ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή SUPER MONDAY και σχολίασε τους αγώνες της Α’ κατηγορίας ενώ αναφέρθηκε στην ομάδα μας, την μέχρι τώρα πορεία του σε αυτή και τους στόχους της.

Αναλυτικά:

“Στην ομάδα επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα. Γίνεται μία πολύ καλή δουλειά απ’ όλους. Αν η ομάδα συνεχίσει γιατί όχι να μην κυνηγήσουμε την άνοδο. Ο αρχικός μας στόχος ήταν η άνοδος. Γίνεται μία μεστή προσπάθεια απ’ όλους και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ο κόσμος μας στηρίζει και είναι σε όλα τα παιχνίδια δίπλα μας.”

“Ti να πούμε για τον Ζόρντι. Γκόμεθ Η ποιότητα του και η εμπειρία του φαίνεται χωρίς να κάνει κάτι. Είναι πάντα δίπλα μας.”

“Δεν δυσκολεύτηκα. Ένιωσα πάρα πολύ καλά εδώ που ήρθα. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή πως ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Προσαρμόστηκα αμέσως.”

“Υπέγραψα επέκταση συμβολαίου μέχρι και το 2025. Ο στόχος μου είναι να παίξω στην Α’ Κατηγορία. Γιατί όχι να μην δούμε Ομόνοια – Ομόνοια του χρόνου. Είναι πολύ δυνατό το πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία φέτος.”

“Αυτό που κάνει η Ομόνοια είναι κάτι πρωτόγνωρο. Για εμάς τους Κυπραίους είναι πολύ σημαντικό. Η Ομόνοια μ΄ αυτό που κάνει μπορεί να προβάλει παίκτες”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.