Ο Αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά:

(1) του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:

(α) για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας με ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας (σύρραξη) στο τέλος του α΄ ημιχρόνου στον χώρο των αποδυτηρίων, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για μεταφορά και/ή κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων εντός του σταδίου και για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων στην κερκίδα κατά την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(γ)1 και (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) του ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΒΒΑ έφορου ποδοσφαίρου του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε σε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.

(3) του ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε σε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.

(4) του ΔΗΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ γυμνασίαρχου του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε σε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και στο τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας/11.09.2021 (1η Αγωνιστική) .

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.