Την ερχόμενη Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει τον τελευταίο της αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη Σπηλιών/ Κουρδάλων στο κοινοτικό στάδιο της Κακοπετριάς. Αμφότερες είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Εμείς έχουμε αναδειχτεί πρωταθλητές εδώ και δύο αγωνιστικές και ο Άρης και μαθηματικά δεν κατάφερε να πιάσει την Άμυνα στην δεύτερη θέση του πίνακα για να εξασφαλίσει το δεύτερο εισιτήριο για το πρωτάθλημα της ένταξης.

Παρά το γεγονός πως όλοι πλέον θα έχουμε στρέψει το βλέμμα μας στο θεσμό του κυπέλλου, στην ερχόμενη αγωνιστική διακιβέβεται ακόμα κάτι. Ο Δήμος Αθανασίου μετά την πεντάρα που έριξε στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Πρόοδο Καλλιανών έχει μειώσει την διαφορά στον πίνακα των σκόρερ από τον Χριστάκη Κωνσταντίνου στο ένα γκολ. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχει σκοράρει συνολικά 17 γκολ μέχρι τώρα, ενώ ο επιθετικός της Άμυνας κατάφερε να δει δίχτυα μόλις μια φορά περισσότερη από τον Δήμο. Η Άμυνα έχει εύκολο έργο την τελευταία αγωνιστική αφού αντιμετωπίζει την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα και ταυτόχρονα την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, την ΑΕ Κανναβιών.

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι ομαδικό άθλημα και μεγαλύτερη σημασία να έχουν οι τίτλοι που κατακτά η κάθε ομάδα παρά οι ατομικές διακρίσεις, ωστόσο αφού το παιχνίδι με τον Άρη δεν έχει άλλη ουσιαστική σημασία ο Δήμος Αθανασίου ενδέχεται να κυνηγήσει τις πιθανότητες του για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.