Επιστροφή στα γήπεδα 

Μετά από 1 χρόνο και βάλε, επιστρέφουμε στα γήπεδα! Ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για αντιμετώπιση της πανδημίας το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα το βράδυ μετά από συνεδρία που πραγματοποίησε.

Ένα από τα θέματα πογ συζητήθηκαν ήταν για τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και την παρουσία κόσμου. Όπως αποφασίστηκε, με την νέα χρονιά θα υπάρχει 75% της χωρητικότητας των γηπέδων. 

Πιο αναλυτικά:

Από 9 Ιουλίου μέχρι 20 Ιουλίου, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνο για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες, για άτομα που κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR με ισχύ 72 ωρών και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 50% των γηπέδων. Το 50% χωρητικότητας με τα ίδια κριτήρια ισχύει σε σινεμά, θέατρα και συναυλίες.

Από 21 Ιουλίου, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων. Το 75% χωρητικότητας με τα ίδια κριτήρια ισχύει σε σινεμά, θέατρα και συναυλίες.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.