Α ημίχρονο: Ψαχνόταν να βρει πατήματα η ομάδα μας στο ξεκίνημα. Ο Ερμής με πίεση ψηλά βραχυκύκλωσε τους ποδοσφαιριστές μας που δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν μπάλα. Αρκετά στημένα για τους γηπεδούχους ευτυχώς πέρασαν ανεκμετάλευτα. Στο 35′ οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν γρήγορα και η εκπληκτική μπαλιά του Παύλου έβγαλε τετ-α-τετ τον Αλαμπρίτη που ανατράπηκε εντός περιοχής. Ο Ιάσωνας Πικής ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον τερματοφύλακα για το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, σε ένα ημίχρονο που πήραμε πολύ περισσότερα από όσα δώσαμε.

Β ημίχρονο: Όπως ήταν αναμενόμενο η εικόνα στο Β’ μέρος ήταν διαφορετική. Οι ποδοσφαιριστές μας με καθαρό μυαλό κυριάρχησαν και έκαναν αυτό που πρέπει στο γήπεδο. Στο 53′ η συρτή μπαλιά του Φιάκα βρήκε τον Αρτεμίου που άδειασε ωραία τον αντίπαλο και εκτέλεσε ψύχραιμα  από το ύψος του πέναλτι για το 2-0. Μεγάλη ευκαιρία με τον Αλαμπρίτη στο 55′ που από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 56′ ένα καλό σουτ για τον Ερμή πέρασε άουτ. Στο 71′ ο αμύντικός πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Βασιλείου και έδιωξε σε κόρνερ. Από το κόρνερ του Αρτεμίου ο Σιών Ιωάννου με κεφαλιά σημείωσε το  3-0. Σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει 4ο γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ με την προβολή του Αλαμπρίτη να περνά λίγο έξω, τον Βρίκκη να αστοχεί σε τετ-α-τετ και το δοκάρι του Σιαθά.

Τελικό σχόλιο: Μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας το μοναδικό πράγμα που είχαμε στο μυαλό μας ήταν η νίκη στο σημερινό αγώνα. Από την στιγμή που η ομάδα δεν πλήρωσε το κακό ημίωρο ήταν βέβαιο ότι στο Β’ ημίχρονο θα έπαιζε πολύ καλύτερα και επίσης ούτε ο αντίπαλος θα μπορούσε να πιέζει ψηλά ενενήντα λεπτά. Σημαντική νίκη που εδραιώνει την ομάδα στα ψηλά της βαθμολογίας και πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ακρίτα Χλώρακας στο Δάλι.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.