Με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Απόστολου Μακρίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ξεκινά και επίσημα ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν.

Ήδη άρχισαν οι αποχωρήσεις, με τον Ανδρέα Πιτταρά να ανακοινώνεται από την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, και τον Ιωάννη Στουππή να γνωστοποιεί την αποχώρηση του με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο αποχώρησε και ο Αλέξανδρος Ιερείδης, που πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Αμερικής.

Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι δανεισμοί του τερματοφύλακα Μιχάλη Μιχαήλ από την Πέγεια 2014 και του εξτρέμ Ανδρέα Αρτεμίου από την Αλκή Ορόκλινης και μένει να δούμε εάν θα πραγματοποιηθεί κίνηση από την ομάδα μας για παραμονή τους και τη νέα χρονιά (για τον Αρτεμίου γνωρίζουμε ότι λήγει και το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αλκής).

Όσον αφορά τα συμβόλαια, ο Χρίστος Γαβριηλίδης ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2025.

Από την ενημέρωση που έχουμε από την ομάδα μας, σκοπός είναι να γίνουν 8-10 προσθήκες, οπόταν αναμένουμε και ανάλογο αριθμό αποχωρήσεων. Επίσης, θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σχεδόν σε όλες τις θέσεις, ενώ στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα, τόσο σε ποιότητα όσο και σε εμπειρία.

Σίγουρα η σεζόν που τελείωσε ήταν… αναγνωριστική για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κατηγορία, ενώ προέκυψαν και πολλά άλλα προβλήματα στην πορεία (τραυματισμοί, κορωνοϊός κ.ά.). Ακόμα, ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα σε αγωνιστικό επίπεδο, με ομάδες επιπέδου Α’ Κατηγορίας και αρκετές παραδοσιακές της Β’ Κατηγορίας.

Η χρονιά που έρχεται θα είναι διαφορετική, μπαίνουμε σε νέο πρωτάθλημα με διαφορετικές ομάδες και καινούρια μορφή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.