Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας απέστειλε πριν από λίγο κατεπείγουσα επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, αναφορικά με την μη συμπερίληψη πρόνοιας στο πλαίσιο αποκλιμάκωσης των μέτρων κατά της Πανδημίας, που να επιτρέπει την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων των Μικρών Κατηγοριών.

Η ΚΟΠ εκφράζει την έντονη ανησυχία της για το ενδεχόμενο τα Πρωταθλήματα σε αυτές τις Κατηγορίες να μην γίνει εφικτό να ολοκληρωθούν, λόγω της παρατεταμένης αδράνειας των Σωματείων. Επιπλέον προκύπτουν σοβαρά ζητήματα οικονομικής και άλλης φύσεως στα Σωματεία, τα οποία πλέον αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.

Η ΚΟΠ επαναλαμβάνει τη θέση της πως, στόχος είναι η ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων στο γήπεδο και προς αυτή την κατεύθυνση, ευελπιστεί στη θετική ανταπόκρισης της Κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργού, χωρίς σε καμιά περίπτωση να παραγνωρίζει την αναγκαιότητα για προστασία της υγείας ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών, όλων όσων γενικότερα ασχολούνται με το άθλημα αλλά και του ευρύτερου πληθυσμού.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.