Αποχωρεί από την ομάδα μας και σταματά το ποδόσφαιρο ο Γιώργος Μαυροφτής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Facebook, η οποία συνοδεύεται με ένα πολύ όμορφο βίντεο.

Ο Γιώργος ήταν μέλος της ομάδας μας από τη μέρα ίδρυσης της και αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες, από το αγροτικό μέχρι τη Β’ και η συνεισφορά του ήταν καταλυτική στην πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στη ζωή του.

Δείτε την ανάρτηση:

“Από την μέρα ίδρυσης μέχρι και σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα μετά από πολλή σκέψη για μια νέα αρχή εκτος γηπέδων. Αποχαιρετώ την ομάδα που αγάπησα και έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, νιώθω τυχερός και ευλογημένος που ήμουν μέλος αυτής της ιστορίας και της ιδέας που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ.
 
Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές,στιγμες δύσκολες, όμορφες,νίκες,άνοδους,τίτλους και είμαι σίγουρος τα καλύτερα έρχονται.
 
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτά τα 4 χρόνια στην διοίκηση,τους συμπαίκτες μου,στα άτομα του τεχνικού team,στην οικογένεια μου και σε αυτόν τον ανεπανάληπτο κόσμο(την καλύτερη οργανωμενη κερκιδα στην Κύπρο) που ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα σε κάθε δυσκολία και σε κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά της.
 
Τα λέμε στην κερκίδα με τη νέα χρονιά για να βοηθήσουμε την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Όνειρο όλων η άνοδος στη πρώτη κατηγορία. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΙΩΝΙΑ☘️💚
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.