Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στην ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μέχρι το πρώτο μισάωρο είχε χάσει τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, δύο εξ επαφής κεφαλιές του Νεάρχου, η πρώτη εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα και η δεύτερη έφυγε άουτ, ένα διαγώνιο σουτ του Λούβαρη που πέρασε μόλις άουτ και ένα χτύπημα φάουλ του Μικέλλη που βρήκε στο δοκάρι. Στη συνέχεια η ΕΝΑΔ ισορρόπησε χωρίς όμως να απειλήσει πέραν από ένα σουτ εκτός περιοχής που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και έχασε διπλή ευκαιρία στο 47′. Συγεκριμένα, το διαγώνιο σουτ του Νεάρχου τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στην επαναφορά της φάσης ο Παπαγγελοδήμου σούταρε άουτ από καλό σημείο. Η ΕΝΑΔ στη συνέχεια ανέβηκε και έχασε δύο καλές ευκαιρίες, ένα τετ-α-τέτ που μπλόκαρε ο Μαλέκος (60′) και μια εξ επαφής κεφαλιά που πέρασε πάνω από τα δοκάρια (68′).

Στο τελευταίο 20λεπτο η ομάδα μας προσπάθησε να φτιάξει ευκαιρίες όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού κόστισε κι έτσι μοιραία αφήσαμε 2 υπερπολύτιμους βαθμούς στο Δημοτικό Γήπεδο Πόλης Χρυσοχούς, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει από το ημίωρο.

Καταληκτικά, η εμφάνιση της ομάδας μας σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άσσιας ήταν σαφώς βελτιωμένη, όμως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι μεσολάβησε μια διακοπή δύο μηνών και οι ποδοσφαιριστές ακόμα προσπαθούν να βρουν το ρυθμό τους.

Αφήνουμε για το τέλος την επιδεικτική ανοχή του διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Δεν επηρέασε άμεσα το αποτέλεσμα, όμως έσπασε το ρυθμό της ομάδας μας.

Υπάρχουν ακόμα 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο δρόμος είναι μακρύς και η φετινή χρονιά είναι τέτοια που δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα άμεσα. Όλα περνούν από τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.