Αν ήταν διαφορετική η δομή του πρωταθλήματος σίγουρα το άρθρο αυτό θα ήταν αχρείαστο. Παρόλα αυτά τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που για την ομάδα μας οπως και για τις υπολοιπες ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους ο Δεκέμβριος είναι ο πιο σημαντικός μήνας.

Αυτή την στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 8η θέση ισόβαθμη με την Πέγεια στους 15 βαθμούς. Η βαθμολογική διαφορά μεταξύ 1ης και 11ης θέσης είναι μόλις 9 βαθμοί και καμία ομάδα δεν είναι εξασφαλισμένη για την οκτάδα.

Με 5 παιχνίδια να απομένουν η εκτίμηση του Απόστολου Μακρίδη που μας βρίσκει σύμφωνους είναι οτι η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τρεις νίκες για να κλειδώσει τον στόχο.

Το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό για να γίνει κάτι τέτοιο. Καταρχήν στους τέσσερις αγώνες που θα δώσουμε μέσα στον Δεκέμβριο οι τρεις είναι εντός έδρας. Αν και το δείγμα στο “Δημήτρης Χάματσος” είναι μικρό εντούτις οι δύο νίκες σε δύο παιχνίδια δείχνουν οτι το γήπεδο αυτό είναι καυτή έδρα που δύσκολα μπορεί όποιοσδήποτε αντίπαλος να ανταποκριθεί.

Επίσης με εξαίρεση τον επικείμενο αντίπαλο Ονήσιλο-Αχυρώνα οι υπόλοιποι βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις απο εμάς. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υπάρχει εύκολο παιχνίδι εντούτις απο την μέχρι τώρα πορεία των αντιπάλων ένα πιο ευνοϊκό πρόγραμμα με κάποιες συνεχόμενες επιτυχίες σε ανεβάζει βαθμολογικά.

Πιο κάτω το πρόγραμμα των 5 αγώνων μέχρι το τέλος της Α’ φάσης χωρίς να είμαστε βέβαιοι οτι δεν θα προκύψουν αλλαγές. Σημειώστε το παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας θα διεξαχθεί ημέρα Πέμπτη επομένως όσοι μπορείτε κανονίστε απο τώρα το day off σας!

Κυριακή 4/12  Ο29Μ-Ονήσιλος-Αχυρώνας      Παρασκευή 9/12 Υψωνας-Ο29Μ              Σάββατο 17/12 Ο29Μ-ΠΑΕΕΚ                      Πέμπτη 22/12 Ο29Μ-Αναγέννηση Δερύνειας Κυριακή 8/1 Ολυμπιάς Λυμπιών-Ο29Μ

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.