Μπορεί η ομάδα μας να αποκλείστηκε χθες από το θεσμό του Κυπέλλου χθες αλλά κάποια πράγματα μας έχουν ενοχλήσει περισσότερο. Σαφώς και η κάθε ήττα μας πειράζει αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και το αποδεχόμαστε, ειδικά αν προέρχεται από μια ομάδα που βρίσκεται μια κατηγορία πιο ψηλά. Αυτό που μας ενοχλεί είναι όταν κάποιοι εκλαμβάνουν την ανοχή σαν αδυναμία. 

Στον χθεσινό αγώνα υπήρχαν οπαδοί του ΑΠΟΝΑ στις εξέδρες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν κόσμιοι και απλά υποστήριζαν την ομάδα τους. Εξάλλου αυτό γίνεται σε όλους τους αγώνες και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Το μέρος της κερκίδας που είναι καλυμμένο με σκέπαστρο ουσιαστικά ανήκει στην ομάδα μας. Σχεδόν σε κάθε αγώνα βέβαια κάθονται και οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα μέχρι στιγμής, αφού οπαδοί άλλων ομάδων πάντα το σέβονταν και δεν προκαλούσαν. 

Χθες όμως, και ενώ οι περισσότεροι οπαδοί του ΑΠΟΝΑ κάθησαν στο μέρος που τους αναλογεί στην εξέδρα, κάποιοι από αυτούς προτίμησαν τον σκεπασμένο χώρο. Ως εδώ όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε πρόβλημα με αυτό. Κάποιοι όμως από αυτούς το θεώρισαν ως αδυναμία. Δεν ήταν πολλοί, 4-5 ήταν. Από πριν καν αρχίσει ο αγώνας, ένας από αυτούς, μιλώντας στο τηλέφωνο είπε “παίζουμεν με την ΟΜΟΝΟΙΑ χασιησιάρηων”. Το ότι κάνουμε πολλές φορές τα στραβά μάτια δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε ή ότι δεν ακούμε. Κατά την διάρκεια του αγώνα, έβριζαν ποδοσφαιριστές μας χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Στο κάτω κάτω, η ομάδα μας ήταν αυτή που είχε 2 πέναλτι που δεν της δόθηκαν ενώ ο ΑΠΟΝΑ προστατεύτηκε σε πολλές περιπτώσεις από κίτρινες κάρτες. Το να βρίζονται ποδοσφαιριστές μας σε ένα χώρο που ουσιαστικά είναι δικός μας είναι ξεκάθαρη πρόκληση. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτούς που το έκαναν από τον χώρο που τους αναλογεί στην κερκίδα. Ποδόσφαιρο είναι, οπαδοι είμαστε και εμείς, το καταλαβαίνουμε. 

Για τις προκλήσεις τους δεν ανταποδώσαμε μέχρι την στιγμή που άρχισαν να προκαλούν οπαδούς μας. Προς τιμήν τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη της ΘΥΡΑΣ 9, στάθηκαν ασπίδα προστασίας σε αυτούς τους κυρίους και έτσι δεν έγινε το παραμικρό. Δεν είμαστε χαζοί. Ξέρουμε πολύ καλά από που προέρχονται αυτά τα άτομα. Ξέρουμε τι προσπάθησαν να κάνουν. Εμείς δεν τους κάναμε τη χάρη. 

Η ομάδα μας το Σάββατο δίνει ένα πάρα πολύ σημαντικό αγώνα που αν τον κερδίσει θα πάρει εξαιρετικό προβάδισμα για την υπόθεση τίτλου. Καλούμε όλο τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο Κερύνεια Επιστροφή να δώσει ότι έχει και δεν έχει για να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.