Δεν υπάρχει ντροπή σε τέτοιες ήττες. Η ομάδα μας πλήρωσε το κακό ξεκίνημα που επέτρεψε στην ομάδα του ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας να προηγηθεί. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Μιχάλη Σεργίου πίεσε αλλά βρήκε μπροστά του μια καλοδουλεμένη άμυνα. 

Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή μας αντίπαλος έχει ένα αρκετά καλό σύνολο. Οι συγκυρίες όλες ήταν υπερ της επίσης. Θεωρούμε πως υπήρξε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας, όταν αμυντικός των αντιπάλλων έκανε χέρι. Υποψία πέναλτι υπήρχε και στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν αμυντικός του ΑΠΟΝΑ γκρέμισε τον Πάρη Μαυροφτή αλλά ο διαιτητής του αγώνα έδωσε επιθετικό φάουλ!

Στο 2ο ημίχρονο, με την είσοδο των Μιλτιάδους, Ιωάννου και Ραφαήλ Σοφοκλέους, η ομάδα τα έδωσε όλα. Είχε δοκάρι με Γιώργο Μαυροφτή και πού μεγάλες ευκαιρίες με Ανγκέλοβ και Νεάρχου. Σε μια αντεπίθεση η ομάδα του ΑΠΟΝΑ σκόραρε δεύτερο τέρμα στα τελευταία στάδια. Η ομάδα μας επανήλθε με κεφαλιά του Μιλτιάδους και μάλιστα απείλησε για την ισοφάριση. Είχε μάλιστα καλές στιγμές με Γιώργο Μαυροφτή και Ανγκέλοβ. 

Αυτή την στιγμή ρα κεφάλια πρέπει να είναι ψηλά. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε ομάδα 3ης Κατηγορίας, ο Σεργίου ξεκούρασε ποδοσφαιριστές, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια και ήμασταν εμείς που δημιουργήσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Το Σάββατο αγωνιζόμαστε απέναντι στην Πέγεια. Είναι το σημαντικότερο ματς μέχρι τώρα. Πάμε δυνατά να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο Πρωτάθλημα.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.