Α ημίχρονο: Με διάθεση να πιέσει μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα. Το τελείωμα του Αντωνίου το 3′ δεν ήταν το επιθυμητό. Στο 5′ η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ στη πρώτη της ευκαιρία με τον Μιγκελίτο. Στο 9′ και πάλι ο Αντωνίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για άμεση απάντηση. Στο 15′ ο Αντρέας Αρτεμίου με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-1. Ακολούθησε ένα διάστημα που οι ποδοσφαιριστές μας είχαν τον έλεγχο χωρίς να δημιουργηθούν μεγάλες φάσεις. Στο 35′ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Φλοριάν εκμεταλεύτηκε την αδυναμία της άμυνας μας να διώξει την μπάλα για το 1-2. Στα εναπομείναντα λεπτά ο διακόπτης κατέβηκε και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Πική στο 42′ με αποτέλεσμα να πάμε στα αποδυτήρια με το 1-3 που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Β ημίχρονο: Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά του Β’ ημιχρόνου με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο δικό μας μισό με την ομάδα μας να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κινδύνους. Μετά το 60′ το σκηνικό μεταφέρθηκε στο άλλο μισό και στο 65′ ο Λεωνίδας Κονομής  μετά από πάσα του Απόλλωνα Βασιλείου έκανε το 2-3. Για 15 λεπτά και με τη στήριξη του κόσμου η ΟΜΟΝΟΙΑ πίεσε και έιχε κάποιες καλές προσπάθειες χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά το 80′ η Σαλαμίνα κέρδισε μέτρα και παρόλες τις προσπάθειες και των δύο ομάδων το 2-3 έμεινε μέχρι τέλους.

Τελικό σχόλιο: Το τέλος της σεζόν 2021-2022 βρίσκει την ομάδα μας στη 10η θέση με 36 βαθμούς. Η βαθμολογική συγκομιδή μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Από την μια το γεγονός ότι η ομάδα κοίταξε στα μάτια αντιπάλους με εμπειρία στην κατηγορία, μεγαλύτερους προϋπολογισμούς και τελικά εξασφάλισε άνετα την παραμονή. Από την άλλη το γεγονός ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να τερματίσει σε μια καλύτερη θέση. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στον τελευταίο αγώνα και δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα. Στο τέλος έμειναν όλοι στη θέση τους και χειροκρότησαν το Νίκο Νικολάου, το υπόλοιπο τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια που έγινε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Από αύριο ξεκινά δουλειά για τη νέα χρονιά να ανεβάσουμε το Αθλητικό Λαϊκό σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29ης ΜΑΪΟΥ ακόμα πιο ψηλά.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.