Με μια συγκινητική ανάρτηση ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Νικολάου ευχαριστεί ποδοσφαιριστές, συνεργάτες, διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας για αυτή τη δύσκολη και συνάμα όμορφη χρονιά. Μια ανάρτηση που δείχνει σε μεγάλο βαθμό το κλίμα, τις δυσκολίες και τη φιλοσοφία που είχε η ομάδα καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. Αποτελεί μεγάλο πρoτέρημα για το Αθλητικό Λαϊκό σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΪΟΥ να συνεργάζεται με τέτοιους ανθρώπους σαν το Nίκο Νικολάου. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Το τέλος μιας ξεχωριστής χρονιάς έφτασε και νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα αλλά κυρίως να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν κοντά στην ομάδα. Ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι χτίζοντας μια καινούργια ομάδα σχεδόν από το μηδέν, με μόνο Κύπριους ποδοσφαιριστές, ίσως με το χαμηλότερο προϋπολογισμό της κατηγορίας. Κόντρα στις προβλέψεις που μας ήθελαν να μην τα καταφέρνουμε αλλά και κόντρα στα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε σε ολόκληρη την χρονιά καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά και να κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια.

Θέλω να ξεκινήσω τις ευχαριστίες μου από την διοίκηση της ομάδας People’s Athletic Club “Omonoia 29M” που ήταν συνεχώς δίπλα μας και να τους ευχαριστήσω για όλα. Η σημαντικότερη φάση του πρωταθλήματος ήταν η στήριξη και πίστη σε εμένα προσωπικά αλλά και γενικά στη δουλειά που γινόταν ακόμα και όταν η ομάδα είχε πολλά συνεχόμενα κακά αποτελέσματα. Δεν κάνατε αυτό που με τόση ευκολία κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες στην Κύπρο και έχετε δικαιωθεί 100% για αυτή σας την απόφαση.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνεργάτες μου Andreas Antonopoulos, Constantinos Loizou,Erato Fanidou, Christos Tomazou, Savvas Elia, Giannos konizos που ήταν πάντα δίπλα μου δουλεύοντας με όρεξη και αυταπάρνηση, συμβάλλοντας στα μέγιστα να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.

Ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους ποδοσφαιριστές μου που παρά τα προβλήματα και τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσατε δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό και κάνατε όλους να σας θαυμάσουν. Θα πω και δημόσιος αυτό που σας έλεγα συχνά ΑΓΑΠΩΣΑΣ ΠΟΛΛΆ ❤️ Ξεχωριστές ευχαριστίες θέλω να δώσω στον άνθρωπο που με έφερε στην ομάδα Andreas Savva Τον άνθρωπο που χτίσαμε μαζί την φετινή ΟΜΌΝΟΙΑ τον άνθρωπο που με στήριξε στα δύσκολα τον άνθρωπο πού δουλεύει ασταμάτητα και έχει την ομάδα πιο πάνω και από την οικογένεια του. Αυτό που είχαμε ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να έχω. Οι ατελείωτες συζητήσεις για την ομάδα τα προβλήματα και την εικόνα γενικά ήταν ότι πιο υγείες μπορούσε να έχουμε και αυτό ήταν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας.

Άφησα για το τέλος την ΨΥΧΉ τής ομάδας. Ο απίστευτος κόσμος της ομάδας Gate9 (official) Ότι και να πω για εσάς ρε μάγκες είναι λίγο. Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Κάνατε όλα τα γήπεδα έδρα μας. Ήσασταν δίπλα μας στις χαρές, μα κυρίως στις λύπες και στα δύσκολα. Όταν χάναμε μας φωναζατε πάνω το κεφάλι και τραγουδούσαμε όλοι μαζί. Ακόμα και όταν νιώθατε πικραμένοι δεν αφήνατε κανένα να πει κάτι και τραγουδούσαμε όλοι μαζί με την γροθιά ψηλά ✊ Στα δύσκολα ήρθατε στην προπόνηση όχι για να μας επιτεθείτε η να μας κατηγορήσετε αλλά για να μας πείτε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και ότι θα είσαστε δίπλα μας. Ήσασταν η δύναμη μας. Ήταν τιμή μου που δούλεψα σε αυτή την ομάδα με αυτόν τον υπέροχο κόσμο.

Εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου και η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει ✊☘️✊☘️

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.