Είναι λογικό το μυαλό όλων μας να είναι στο ματς με την Πέγεια. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο ενώ τα γεγονότα του πρώτου αγώνα, σαφώς και εντείνουν το κλίμα. Πριν από αυτό όμως υπάρχει ο αγώνας απέναντι στον ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. 

Ο αυριανός αγώνας μας δίνει την δυνατότητα να βρεθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας και κατ’ επέκταση να αντιμετωπίσουμε κάποιες απο τις καλύτερες ομάδες της 3ης Κατηγορίας. Θυμίζουμε ότι από τις υπόλοιπες 6 ομάδες που συμμετέχουν αύριο στους αγώνες Κυπέλλου, οι 5 είναι στις πρώτες 6 θέσεις που βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Κατηγορίας. 

Ο αγώνας απέναντι στον ΑΠΟΝΑ μας δίνει την δυνατότητα να μετρήσουμε δυνάμεις. Κατανοούμε πως προτεραιότητα είναι το Πρωτάθλημα. Είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ όμως και έτσι πρέπει να διεκδικούμε τα πάντα. Κατανοούμε επίσης πως ίσως να πρέπει να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Όποιοι και να αγωνιστούν, περιμένουμε πως θα είναι επικεντρωμένοι σε αυτό τον αγώνα και ότι θα δώσουν το 100%.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.