Με την ανακοίνωση της αποχώρησης του προπονητή μας, Νίκου Νικολάου, από το τιμόνι της Ομόνοιας, βλέπουμε αθλητικές σελίδες να “γεννούν” νέα ονόματα “υποψηφίων”

Η αλήθεια είναι ότι η αποχώρηση του Ν. Νικολάου ήταν ξαφνική για πολλούς από εμάς και είναι λογικό όλοι να περιμένουμε το επόμενο όνομα. Από τότε που ανακοινώθηκε η αποχώρηση, ακούστηκαν αρκετά ονόματα στον τύπο με μερικά να είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας και κάποια να ευσταθούν. 

Προτεραιότητα της Ομόνοιας την δεδομένη στιγμή είναι να αλλάξει επίπεδο και να πάει ένα βήμα πιο ψηλά σαν σύνολο. Κάποιες από τις κινήσεις μας θα είναι να έρθει ένας προπονητής με αρκετή εμπειρία για να στηρίξει το οικοδόμημα την επόμενη περίοδο, με στόχο εννοείται να ανέβουμε επίπεδο αγωνιστικά, κάτι που επηρεάζεται άμεσα με την έλευση ενός έμπειρου προπονητή αλλά να ανέβουμε επίπεδο και σαν οικοδόμημα. 

Τις τελευταίες μέρες, φημολογούνται αρκετά ονόματα, που μας ανάγκασαν να ενημερωθούμε άμεσα από το σωματείο μας για το τι ευσταθεί και τι όχι. Ενημερωθήκαμε από τους υπεύθυνους της ομάδας μας ότι η Ομόνοια έχει ένα shortlist 4-5 επιλογών, βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις με δύο εξ αυτών.  Αρχική συζήτηση έγινε ήδη Κώστα Σακκά, πρώην προπονητή της Δόξας και τον Μάκη Σεργίδη, πρώην προπονητή της ΠΑΕΕΚ, ενώ η ομάδα μας ήδη συζητά και με άλλες επιλογές.

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο πρώτοι πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις αλλά όχι εκτός πραγματικότητας.  Καθώς όλες οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο, είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε ανακοίνωση καθώς η ομάδα μας θα αποφασίσει να κινηθεί με την καλύτερη επιλογή για εμάς.

Κλείνοντας, να πούμε ότι ο χρόνος που βγήκε το άρθρο δεν είναι ο ιδανικότερος, καθώς είμαστε λίγες μέρες πριν το τέλος του πρωταθλήματος και θα προτιμούσαμε να γινόταν μετά το τέλος αλλά επειδή ακούγονται πολλά από διάφορες σελίδες, που δεν ευσταθούν, μας αναγκάζουν να γίνει σήμερα. Καλούμε τον κόσμο μας να κάνει λίγη υπομονή, να έχουμε όλα τα βλέμματα στραμμένα στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Σαλαμίνα με μοναδικούς στόχους την νίκη και την κατάκτηση του δεύτερου στόχου της ομάδας μας, που είναι η 8άδα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.