Σοβαρός τραυματισμός για Φακούντο Γκαρσία, φόβοι για ολική ρήξη χιαστού
Σημαντικό πλήγμα για την Ομόνοια 29Μ, με τον Φακούντο Γκαρσία να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό και τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν μερική ρήξη χιαστού.
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τραυματίστηκε περίπου στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Ομόνοια και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει, προκαλώντας από την πρώτη στιγμή ανησυχία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μερική ρήξη χιαστού. Ωστόσο, η πλήρης εικόνα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει και αναμένονται οι τελικές εξετάσεις, μέσα από τις οποίες θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και κατά πόσο πρόκειται τελικά για μερική ή ολική ρήξη.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Γκαρσία αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες. Το διάστημα της απουσίας του, ωστόσο, ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά εφόσον οι επόμενες εξετάσεις δείξουν σοβαρότερη ζημιά.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα άτυχη εξέλιξη τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και για την ομάδα, η οποία χάνει μία από τις επιλογές της για σημαντικό μέρος της σεζόν. Αυτή τη στιγμή, βέβαια, προέχει η υγεία του Φακούντο και η ολοκλήρωση των εξετάσεων, ώστε να υπάρξει ασφαλής διάγνωση και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα για την αποκατάστασή του.
Αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων και ευχόμαστε στον Φακούντο γρήγορη και πλήρη επιστροφή στα γήπεδα.
Περαστικά Φακούντο, γερός και σύντομα ξανά κοντά μας!

1 Comment
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.