Η αλήθεια είναι ότι ίσως κάποιοι να περίμεναν αυτό το άρθρο τις προηγούμενες ημέρες. Αφήσαμε κάποιες μέρες να περάσουν για να μην γράψουμε πράγματα εν βρασμώ ψυχής.

Κάποιοι νομίζουν ότι δεν παρατηρούμε κάποια πράγματα. Πιστεύουν ότι επειδή δεν μιλάμε θα τους αφήσουμε να κάνουν ότι γουστάρουν.

Η αρχή έγινε στον αγώνα κόντρα στη Δόξα. Η ομάδα μας σκοράρε και έκανε το 2-1 σε μία για να είμαστε ειλικρινής οριακή φάση. Ο βοηθός επέλεξε να σηκώσει το σημαιάκι και να ακυρώσει το γκολ. Δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε αυτή τη φάση προηγουμένως αφού όπως είπαμε και πιο πάνω ήταν οριακή. Όμως στα επόμενα παιχνίδια ήρθε και έδεσε το γλυκό και συνδυάζοντας τα και με αυτή τη φάση βλέπουμε ότι κάποιοι είναι διατεθειμένοι να μας παιδέψουν αυτή τη χρονιά. Φαίνεται φοβούνται που βλέπουν την ομάδα μας να μεγαλώνει συνεχώς. Φοβούνται τον Λαό που συσπειρώνεται γύρω της. Δεν μπορούν να προβλέψουν τις συνέπειες που θα έχουν όταν η ομάδα μας ανέβει στις πιο πάνω κατηγορίες. Και φυσικά τρέμουν στην ιδέα ότι σε λίγα χρόνια η ομάδα μας μπορεί να είναι στην πρώτη κατηγορία.

Στον αγώνα με την Πέγεια πριν δύο εβδομάδες έγιναν πραγματικά καραγκιοζιλίκια πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έβαλαν την ομάδα μας να παίξει στις 1:30 το μεσημέρι μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Ενάντια σε μία ομάδα που δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και απλά ήθελε να καταστρέψει το δικό μας. Αυτές οι συνθήκες φυσικά ευνόησαν την ομάδα που δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα γίνονταν συνεχώς καθυστερήσεις από την αντίπαλη ομάδα για να σπάσει ο ρυθμός. Καθαρές κίτρινες δεν δόθηκαν στην ομάδα της Πέγειας ενώ με ευκολία βγήκαν κάρτες σε Κωνσταντίνο Σοφοκλέους και Μποκομίλ Αγγέλοβ. Μέχρι και δεκάλεπτη διακοπή είχαμε για αντικείμενο που έριξαν οι αντίπαλοι οπαδοί. Στην συγκεκριμένη φάση η γιατρός της ομάδας μας χτυπήθηκε από μπουκάλι που έριξαν οι οπαδοί της Πέγειας. Ο διαιτητής βέβαια έδειξε κίτρινη κάρτα στην γιατρό μας για διαμαρτυρίες. Είχαμε επίσης ακόμα 2 πεντάλεπτες διακοπές αλλά ο χρόνος καθυστέρησης ήταν μόνο τα δέκα λεπτά από την ρίξη αντικειμένου.     

Την περασμένη εβδομάδα ενώ η ομάδα μας είχε προηγηθεί, μετά από λίγα λεπτά υπήρχε καθαρή περίπτωση πέναλτι το οποίο ποτέ δεν δόθηκε. Το πέναλτι ήταν καταφανέστατο όπως θα δείτε και στο βίντεο πιο κάτω. Ο διαιτητής επέλεξε να μην το δώσει, ίσως έχοντας την ελπίδα ότι η αντίπαλη ομάδα θα ισοφαρίσει. Όμως οι ποδοσφαιριστές μας δεν του έκαναν το χατίρι και πήραν μια πανάξια νίκη ενάντια σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο.

Να ξέρουν όλοι αυτοί λοιπόν ότι δεν μασάμε! Ούτε οι παίκτες, ούτε ο προπονητής, ούτε η διοίκηση και φυσικά ούτε ο ο μεγάλος Πράσινος Λαός. Είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν θα μας σταματήσει κανείς όσα εμπόδια κι αν μας βάλετε. Με μπροστάρη τον Λαό της η Ομόνοια θα πάρει το πρωτάθλημα!

Και τέλος για να εξηγούμαστε για τον τίτλο του άρθρου δεν εννοούμε τη φετινή άνοδο, αλλά για την άνοδο που θα φέρει την Ομόνοια εκεί που πραγματικά ανήκει και όλοι ξέρουμε πού είναι αυτό!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.