Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, αναλύσαμε το ρόστερ της χρονιάς 2022/23, με βάση τις μεταγραφές που είχαν ανακοινωθεί μέχρι τότε.

Ας κάνουμε ένα… update του συγκεκριμένου άρθρου καθώς το ρόστερ φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί.

Τερματοφύλακες: Συνεχίζει κανονικά ο Γιώργος Λοΐζου, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Επίσης αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή ο Μιχάλης Μιχαήλ που ήταν δανεικός από την Πέγεια 2014, ενώ ανακοινώθηκε και η απόκτηση του νεαρού Φρειδερίκου Κωνσταντίνου.
 
Ακραίοι αμυντικοί: Για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Γιώργος Σπύρου ανανέωσε και για του χρόνου ενώ αποκτήθηκε και ο Χρίστιαν Φώτη από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
 
Στα αριστερά, αποχώρησαν και οι δύο μπακ που υπήρχαν πέρσι στο ρόστερ (Ρ. Σοφοκλέους, Ρ. Μιχαήλ) και αποκτήθηκε από την Καρμιώτισσα ο Κωνσταντίνος Δημητρίου, ενώ εκεί αγωνίζεται και ο Φιλίππου.
 
Κεντρικοί αμυντικοί: Συνεχίζουν από πέρσι οι Γαβριηλίδης και Π. Κονομής, ενώ αποκτήθηκαν ο Χρυσόστομος Φιλίππου από την Αλκή Ορόκλινης και ο Σιών Ιωάννου από τον ΑΣΙΛ Λύσης. 
 
Αμυντικοί/Κεντρικοί μέσοι: Μήτας, και Λ. Κονομής συνεχίζουν από πέρσι. Αποκτήθηκε, επίσης, ο Αδάμος Ανδρέου από τη Νέα Σαλαμίνα και ο Σωτήρης Φοινίρης από την Αλκή Ορόκλινης. Κρεμάζει, τελικά, τα παπούτσια ο αρχηγός Μιλτιάδους και συνεχίζει στην ομάδα από άλλο πόστο.
 
Επιτελικοί μέσοι: Φροξυλιάς και Α. Σοφοκλέους θα αποτελέσουν το δίδυμο των επιτελικών μέσων για την επόμενη σεζόν
 
Εξτρέμ: Ο Αντωνίου παραμένει, ενώ αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή ο Αρτεμίου, ο οποίος ήταν δανεικός από την Αλκή Ορόκλινης. Αποκτήθηκαν επίσης οι Λίλλης, επίσης από την Αλκή Ορόκλινης, και Ματθαίου από τον Άρη Λεμεσού. 
 
Επιθετικοί: Ο Βασιλείου και ο Κύπρου θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο της επόμενης χρονιάς.
 
Να σημειώσουμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε επίσημο όσον αφορα το μέλλον του Δημοσθένους (τερματοφύλακας).
 
Όπως μπορούμε να δούμε, έχουν γίνει 9 μεταγραφές, ενώ παρέμειναν και 2 ποδοφαιριστές οι οποίοι ήταν δανεικοί την περασμένη χρονιά. Έχει διαμορφωθεί ένα ρόστερ με 22 ποδοσφαιριστές, αρκετά πιο μικρό σε σχέση με το περσινό.
 
Παρόλο που οι επιθυμητές κινήσεις του προπονητή έγιναν, εντούτοις δεν αποκλείεται να δούμε να γίνονται κι άλλες προσθήκες ανάλογα με το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία και το τι νέες ανάγκες θα προκύψουν. Επίσης μπορεί να έχουμε μεταγραφή ποδοσφαιριστή εάν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση για την οποία αξίζει να κινηθούμε.
 
Μπορείτε να δείτε το ρόστερ της φετινής σεζόν κάνοντας κλικ ΕΔΩ, και τις μεταγραφές κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.