Διανύουμε την τελευταία μέρα του Ιούνη και ο προγραμματισμός της ομάδας κινείται με πυρετώδεις ρυθμούς.
 
Ανακοινώθηκαν ήδη 8 προσθήκες (έξι μεταγραφές και δύο δανεικοί που «μονιμοποιήθηκαν»), με τον Σιών Ιωάννου να αποτελεί την τελευταία μεταγραφή. Επίσης ξεκαθάρισε η κατάσταση με τους πλείστους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, όσον αφορά την παραμονή τους ή όχι στην ομάδα.
 
Ας δούμε, όμως, κάθε θέση ξεχωριστά:
 
Τερματοφύλακες: Συνεχίζει κανονικά ο Γιώργος Λοΐζου, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Επίσης αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή ο Μιχάλης Μιχαήλ που ήταν δανεικός από την Πέγεια 2014. Μένει να δούμε εάν θα παραμείνει ο Δημοσθένους και εικάζουμε ότι εάν τελικά αποχωρήσει, θα αποκτηθεί ακόμα ένας τερματοφύλακας για να συμπληρωθεί η τριάδα.
 
Ακραίοι αμυντικοί: Για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Γιώργος Σπύρου ανανέωσε και για του χρόνου ενώ αποκτήθηκε και ο Χρίστιαν Φώτη από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
 
Στα αριστερά, αποχώρησαν και οι δύο μπακ που υπήρχαν πέρσι στο ρόστερ (Ρ. Σοφοκλέους, Ρ. Μιχαήλ) και αποκτήθηκε από την Καρμιώτισσα ο Κωνσταντίνος Δημητρίου, ενώ εκεί αγωνίζεται και ο Φιλίππου. Ίσως αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής γι’ αυτή τη θέση, εάν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση.
 
Κεντρικοί αμυντικοί: Συνεχίζουν από πέρσι οι Γαβριηλίδης και Π. Κονομής, ενώ αποκτήθηκαν ο Χρυσόστομος Φιλίππου από την Αλκή Ορόκλινης και ο Σιών Ιωάννου από τον ΑΣΙΛ Λύσης. 
 
Αμυντικοί/Κεντρικοί μέσοι: Μήτας, Α. Σοφοκλέους και Λ. Κονομής συνεχίζουν από πέρσι. Θα αποκτηθούν σίγουρα ποδοσφαιριστές για αυτη τη θέση. Θα εξαρτηθεί από την παραμονή ή όχι του Μιλτιάδους, πόσοι θα είναι αυτοί. 
 
Επιτελικοί μέσοι: Στη συγκεκριμένη θέση ο μοναδικός «καθαρόαιμος» ποδοσφαιριστής είναι ο Φροξυλιάς, όμως πέρσι είδαμε και τον Α. Σοφοκλέους να αγωνίζεται εκεί.
 
Εξτρέμ: Ο Κύπρου διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2024, ο Αντωνίου παραμένει, ενώ αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή ο Αρτεμίου, ο οποίος ήταν δανεικός από την Αλκή Ορόκλινης. Αποκτήθηκαν επίσης οι Λίλλης από την Αλκή και Ματθαίου από τον Άρη Λεμεσού. 
 
Επιθετικοί: Ο Βασιλείου είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, που η φυσική του θέση είναι στην κορυφή της επίθεσης. Τη θέση, όμως, παίζει και ο Κύπρου που είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί εκεί, αλλά και ο Αντωνίου, οπόταν ίσως να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής για την κορυφή της επίθεσης. 
 
Επίσης, υπάρχουν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19 οι οποίοι αξιολογούνται από το τεχνικό τιμ. Κάποιοι πήραν και χρόνο συμμετοχής την περσινή σεζόν (Γιώργος Κωνσταντίνου – επιτελικός μέσος, Γιάννης Πολυχρονίδης – εξτρέμ).
 
Με βάση τα πιο πάνω, θα γίνουν άλλες 2-5 μεταγραφές, αναλόγως και με το ποιοι θα μείνουν τελικά στο ρόστερ. Εννοείται πως το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί δική μας ανάλυση-εκτίμηση, με βάση το τι έχει βγει προς τα έξω μέχρι σήμερα και όχι επίσημες σκέψεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.