Σε έναν πολύ βαρύ, από τη βροχή αγωνιστικό χώρο, η ομάδα μας πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη που μας φέρνει πλέον στο +9 από την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Ο άνεμος ήταν επίσης πολύ δυνατός και έτσι δυσκόλευε τις προσπάθειες των 2 ομάδων. Το γρασίδι όμως του Στάδιου Πύλας φαινόταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. 

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με Αθανασίου, Ιωάννου και Κοσμά. Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 ήταν κυρίαρχη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η αλήθεια ήταν ότι στο π΄ρωτο ημίχρονο ο άνεμος ήταν υπερ μας. Το ανησυχητικό ήταν το δεύτερο ημίχρονο καθώς θα είχαμε κόντρα τον άνεμο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ασπίς Πύλας είχε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία στα πρώτα λεπτά, με τον Χριστόδουλο Κυριάκου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 54ο λεπτό, μετά από ένα στημένο για την Πύλα, ο Πάρης Μαυροφτής ξεκίνησε με ηγετικό τρόπο την αντεπίθεση. Ο Μικέλλης πήρε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και μοίρασε μια εξαιρετική κάθετη στον Τζιωνή που έλεσε τον τερματοφύλακα της Πύλας με στυλ. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει. Μετά από μια εκπληκτική ενέργεια του Στέφανου Ιωάννου, ο Δήμος Αθανασίου σκόραρε στο 63′. Στη συνέχεια η ομάδα μας έιχε κι’ άλλες καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και 3ο τέρμα. Η ομάδα της Πύλας προσπάθησε με τη σειρά της να πετύχει κάποιο τέρμα. Τα κατάφερε προς το τέλος με ένα όμορφο αλλά και λίγο τυχερό τέρμα, όμως ήταν ήδη αργά. Η ομάδα μας πήρε μια πανάξια και πολύτιμη νίκη. 

Ούτε οι τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών όυτε οι καιρικές συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο σε αυτή την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μας χόρεψαν στην βροχή, αύξησαν την διαφορά από την δεύτερη θέση και έκαναν ακόμα ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον τίτλο. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.