Χωρίς τον Πράσινο Λαό στα τσιμέντα δεν υφίσταται τίποτα. “Από τον λαό, για τον λαό” είναι η δική μας μάντρα και όχι μόνο την ασπαζόμαστε ευλαβικά αλλά θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους (αν κάτι τέτοιο υφίσταται για ιδέες όπως αυτήν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ).

Σε συνέχεια της ανασκόπησης των όσων είδαμε μέχρι τώρα, θα θέλαμε να αναφερθούμε και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας μας. Ο Πράσινος Λαός απάντησε στο πρώτο κάλεσμα και 700 άτομα βρέθηκαν στην ιδρυτική συνέλευση, αριθμός που ξέφυγε κατά πολύ τις ρεαλιστικές προσδοκίες μας πριν εκείνη την ιστορική νύχτα. Επίσης μαζική ήταν η παρουσία του στην πρώτη ανοικτή προπόνηση, στο πρώτο φιλικό και στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδα μας.

Ακόμα και στα πρώτα εκτός έδρας ματς στην ορεινή Κακοπετριά ο κόσμος ήταν εκεί. Κάπου στο τέλος όμως η προσέλευση έπεσε αισθητά. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό εικάζουμε πως δεν είναι ούτε η απόσταση, ούτε το κρύο αλλά η ανταγωνιστικότητα των αντιπάλων μας. Σε ορισμένες στιγμές είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς με πλήρης προσήλωση ένα αγώνα που βρίσκεται στο 5-0 από το 60′. Δεν είναι άλλοθι αυτό, σίγουρα τους θέλουμε όλους παρόν, ωστόσο αντιλαμβανόμαστε πως το θέαμα είναι πενιχρό λόγω της τεράστιας υπεροχής της ομάδας μας.

Με την επιστροφή μας στο γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμιας αναμένουμε πως ο κόσμος θα αυξηθεί, ενώ όσο πιο πολύ κοντεύουμε στα κρίσιμα παιχνίδια της ένταξης, τον θέλουμε να δίνει περισσότερες δυνάμεις για να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές στην επίτευξη του άμεσου και κύριου μας στόχου: την ένταξη στη ΣΤΟΚ. Δυστυχώς το 2018 πότισε όλους μας με τεράστιες πίκρες και πολλοί ανάμεσα μας είναι ακόμη απογοητευμένοι. Δεν πρέπει όμως, υπάρχει ελπίδα και ονομάζεται: ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.