Η χρονιά που τελειώνει σε λίγες ώρες μας αφήνει με όμορφες αναμνήσεις όσον αφορά την ομάδα μας.

Το 2019 ξεκίνησε με την ομάδα μας στην κορυφή του Πανσολείου πρωταθλήματος και το παιχνίδι ενάντια στον Άρη Σπηλιών Κουρδάλων όπου σε ένα κρύο και βροχερό βράδυ η ομάδα μας επικράτησε με 6-0. Σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω του καιρού η ομάδα μας συνεχίζε την καταπληκτική πορεία της κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην τέταρτη κατηγορία! Οι στόχοι αυτοί υλοποιήθηκαν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο!

Το τέλος του 2019 μας βρίσκει σε μια άλλη κατηγορία, στην τέταρτη του κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά πάλι στην κορυφή! Εκεί που είναι η φυσική θέση της Ομόνοιας.

Το 2019 ήταν μια χρονιά γεμάτη εξέλιξη για την ομάδα μας. Τίποτα δεν επιτυγχάνεται ως δια μαγείας! Χρειάζεται σκληρή δουλειά και επαγγελματισμός κάτι που όλοι στο οικοδόμημα της Ομόνοιας έδειξαν με πράξεις και όχι με λόγια ότι τα έχουν. Έστησαν μια ομάδα από το μηδέν και πρόσθεταν και προσθέτουν συνεχώς νέα στοιχεία για να την κάνουν να μεγαλουργήσει!

Ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό δεν σημαίνει στασιμότητα! Σημαίνει πρόοδος χωρίς να πουλάς τις ιδέες σου για ένα τρόπαιο! Ρομαντισμός σημαίνει με τα δικά σου χέρια και με τις δικές σου δυνάμεις να προχωράς μπροστά, και η ομάδα να γίνεται ακόμα πιο δυνατή! Αυτό έκανε η Ομόνοια του Λαού το 2019 αδέρφια! Στάθηκε στα πόδια της και κέρδισε όλα τα στοιχήματα που είχε μπροστά της! Αυτό μόνο περηφάνια μπορεί να μας γεμίζει!

Εκ μέρους του olaomonoia σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές και το 2020 να είναι για την ομάδα μας ακόμα μια χρονιά εξέλιξης και επιτυχιών!

Ομόνοια Λαός πρωτάθλημα!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.