Άλλη μια σεζόν έφτασε στο τέλος της όπου βρήκε την ομάδα μας στην κορυφή και με την άνοδο στην Γ’ κατηγορία της ΚΟΠ. Δυστυχώς δεν ήρθε με τον τρόπο που θέλαμε, με τον τρόπο που γουστάρουμε σαν οπαδοί, αλλά αυτό δεν διαγράφει την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κόσμος, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και Δ.Σ όλο αυτό το διάστημα για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Το OMONOIA Radio απο την 1η μέρα ίδρυσης του προσπαθεί και στηρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Κάτω απο την ομπρέλα της μεγάλης οικογένειας του olaomonoia.com ήμασταν αφοσιωμένοι στο καθήκον μας, που δεν ήταν άλλο από το να προσφέρουμε στον κόσμο έγκυρη ενημέρωση για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας και φυσικά ψυχαγωγία.

Σε κάτι λιγότερο από 6 μήνες ζωής το OMONOIA Radio πρόσφερε στους ακροατές του ζωντανές εκπομπές, αφιερώματα, απευθείας ραδιοφωνική κάλυψη των εκτός έδρας αγώνων, αγώνων κυπέλλων, συνεντεύξεις και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Μπορεί η ποδοσφαιρική σεζόν να έχει τελειώσει αλλά η δράση μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Καθημερινές εκπομπές με όλα τα είδη μουσικής και αφιερώματα θα σας κρατήσουμε συντροφιά μέχρι την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Μείνετε συντονισμένοι 🎤

Υ.γ. Στο ηχητικό βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ξανά τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα μας στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα ( συνεπώς και η τελευταία ζωντανή κάλυψη από μέρους μας ) απέναντι στην Ασπίς Πύλας όπως μεταδόθηκαν απο το Omonoia Radio

ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ☘ 📻 ⚽

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.