Ένα χρόνο ζωής συμπληρώνει σήμερα το Omonoia Radio!

Δείτε την ανακοίνωση των παιδιών του Omonoia Radio:

“Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη μέρα που πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκπομπή του Omonoia Radio. Ένας χρόνος από τη μέρα που πήρε σάρκα και οστά η ιδέα του internetικού μας ραδιοφώνου.

Μια ιδέα που ξεκίνησε δειλά – δειλά και χωρίς να έχει κανείς από εμάς υψηλές προσδοκίες. Αρχικά περιμέναμε ότι θα ήμαστε μια παρέα 5-10 ατόμων που θα μπαίναμε στο ράδιο να ακούσουμε καμιά εκπομπή αραιά και που. Ξεκινήσαμε με μερικές εκπομπές τη βδομάδα και καταλήξαμε να έχουμε αφιερώματα σε τραγουδιστές και καλλιτέχνες, εκπομπές με καλεσμένους, εκπομπές με διαφορετική θεματολογία και είδος μουσικής και, το σημαντικότερο ίσως, ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων τη ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους οποίους δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι μέσω του Omonoia Radio, έρχονται σε επαφή άτομα που, το πιο πιθανό, δε θα γνωρίζονταν ποτέ μεταξύ τους υπό άλλες συνθήκες. Αδέρφια από κάθε γωνιά της Κύπρου, από χώρες του εξωτερικού που θέλουν να πιάσουν τον παλμό, αδέρφια που η μόνη τους επαφή με άλλους ΟΜΟΝΟΙΑτες είναι το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο. Αλλά και κόσμος άσχετος με την ΟΜΟΝΟΙΑ, κόσμος άσχετος με το ποδόσφαιρο, που απλά θέλει ν’ ακούσει μουσική και να κοινωνικοποιηθεί διαδικτυακά με άλλα άτομα. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σχεδόν οποιαδήποτε ώρα μπει κάποιος στο Omonoia Radio, θα βρει άτομα να είναι ενεργά στο chat.

Όλα αυτά βεβαίως δε θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη στήριξη του Πράσινου Λαού, χωρίς τη δική σας στήριξη. Η ανταπόκριση σας είναι που μας ωθεί στο να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε συνεχώς και να προσπαθούμε να είμαστε αντάξιου του ονόματος και της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και προς τον τεράστιο Πράσινο Λαό, ειδικά τώρα που η πανδημία μας κρατά μακριά από τα τσιμέντα.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, τα καλύτερα έρχονται!Ο

ΜΟΝΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα του Omonoia Radio (κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση):

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.