Ανακοίνωση της ΑΕΖ για το βίντεο που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ και τον σημαντικό αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΖ

ΑΕΖ: Προς όλους όσους επιχειρούν να πλήξουν την ομάδα μας με την ανεύθυνη και αναίτια επίθεσή τους, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε με απόλυτη σαφήνεια και αποφασιστικότητα.

Το σημερινό ρεπορτάζ ακολούθησε την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ η οποία ήταν ανυπόστατη και ασύνετη. Εμείς, από την πλευρά μας, ζητήσαμε μόνο αυτό που θα ζητούσε ο κάθε νοήμον άνθρωπος: εγγυήσεις για την ασφάλεια μας και τον αποκλεισμό οποιουδήποτε παρελθοντικού γεγονότος(Ε.Ν.Π. – ΟΜΟΝΟΙΑ 29 , ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 29 , ΟΜΟΝΟΙΑ 29 – ΠΕΓΕΙΑ) Ως απάντηση μας όμως στην ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ ήταν η στάση ιχθύος για να αποφύγουμε να δυναμιτίσουμε περαιτέρω το κλίμα.

Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε στη δημοσιότητα λόγω των διαδόσεων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και των δήθεν ηχητικών ρεπορτάζ που προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα μας λίγες μέρες πριν από το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μας.

Εμείς, από την πλευρά μας, θεωρούμε αυτό το ρεπορτάζ καθοδηγούμενο με σκοπό να πλήξει την ομάδα μας λίγες μόνο μέρες πριν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Το ηχητικό που κυκλοφορεί δεν έχει καμία απόδειξη για την ακρίβειά του και μπορεί να έχει ηχογραφηθεί σε οποιοδήποτε καφενείο της Κύπρου, από οποιονδήποτε.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα μας, ότι θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουμε την ομάδα μας και τα δικαιώματά μας. Επιπλέον, θα θέσουμε σε εφαρμογή κάθε νομικό μέσο που μας παρέχεται για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες.

Τελειώνοντας και δεν θα επανέλθουμε επί του θέματος μπαίνοντας σε πόλεμο ανακοινώσεων , τονίζουμε ότι οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και η ομάδα μας προετοιμάζεται συγκεντρωμένη για τον αγώνα του Σαββάτου.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.