Το φως της δημοσιότητας μέσω του ραδιοφώνου ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», είδε το πρωί της Τρίτης (18/4) ένα ηχητικό ντοκουμέντο σχετικά με τον εν λόγω αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 15 Μαρτίου η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ενημέρωσε για την διερεύνηση του αγώνα Ομόνοια Αραδίππου-ΑΕΖ μετά από ειδοποίηση μέσω της Κ.Ο.Π. από το Σύστημα Sportsradar της UEFA ότι υφίσταται σοβαρή πιθανότητα χειραγώγησης του εν λόγω αγώνα.

Στην ηχογράφηση, που δόθηκε στη δημοσιότητα από ανώνυμη πηγή, ακούγεται αλλοιωμένη η φωνή ενός παραγοντα και ουσιαστικά εμπλέκει παίκτες και παράγοντες από τις δύο ομάδες αλλά και τον διαιτητή! Αναμένεται και η αντίδραση των δύο ομάδων αλλά και εάν θα υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την ομοσπονδία.

Όπως ακούγεται στην ηχογράφηση ο συγκεκριμένος παράγοντας αναφέρει ότι έκανε όσα έπρεπε να κάνει για να έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν. «Έκαμα τες κινήσεις που έπρεπε να κάμω και το παιχνίδι ήρτεν όπως εθέλαμεν», είναι η πρώτη αναφορά του παράγοντα στην ηχογράφηση.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Ομόνοια Αραδίππου είχε προηγηθεί με 1-0 και στην επανάληψη η ΑΕΖ έκανε την ανατροπή, ενώ η ομάδα της Αραδίππου έχασε και πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στη σεζόν η ΑΕΖ ήδη δέχθηκε ποινή για το παιχνίδι με την Ολυμπιάς που έγινε στις 5/11 του 2022.

Πηγή βίντεο: Ανώνυμη

Άρθρο: https://themasports.tothemaonline.com/Article/839504/hhhtiko-ntokoymento-sth-dhmosiothta-gia-ypopto-agwna-sthn-kypro

 
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.