Σύμφωνα με πληροφορίες από το alfasports.tv,  αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα της Ομόνοιας 1948 με τον Εθνικό Λατσιών για το πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας κατέθεσε η Αστυνομία. Το νεοσύστατο σωματείο αντιμετωπίζει το Σάββατο (5/10) τον Εθνικό Λατσιών στο γήπεδο «Κερύνεια – Επιστροφή» με την αναμέτρηση να είναι ορισμένη ν’ αρχίσει στις 15:30.
Μία ώρα αργότερα, στις 16:30 είναι προγραμματισμένη να αρχίσει η γιορτή του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ στον «Αρχάγγελο» για τα 40 χρόνια από την ίδρυση των «πορτοκαλί». Τα δύο γήπεδα είναι σε απόσταση «αναπνοής» και η Αστυνομία υπό τον φόβο δυσάρεστων καταστάσεων αιτήθηκε στην Ομοσπονδία αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα της Ομόνοιας 1948.
Το πρόβλημα που προκύπτει είναι πως την επόμενη μέρα, Κυριακή (6/10) υπάρχει προγραμματισμένος εντός έδρας αγώνας του Ηρακλή Γερολάκκου με το ΘΟΙ Λακατάμιας στο γήπεδο «Κερύνεια – Επιστροφή», άρα δεν αποκλείεται το παιχνίδι της Ομόνοιας 1948 να μεταφερθεί για το βράδυ της Κυριακής, εφόσον η Αστυνομία εμμένει στην αρχική της απόφαση.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.